Home Stiri Mondene Andreea Antonescu, în conflict cu Andrea Bălan: „Nu-mi place să mă bag în familia altcuiva. Mi se pare total imoral și incorect”

Andreea Antonescu, în conflict cu Andrea Bălan: „Nu-mi place să mă bag în familia altcuiva. Mi se pare total imoral și incorect”

autor Negriu Elena
Data publicării: Data actualizării: 1,4K views
Andreea Antonescu si Andreea Balan in Stiri Mondene

După ce Andreea Bălan a declarat într-o emisiune TV faptul că fosta ei colegă din trupa Andrè, Andrea Antonescu, „lua bătaie de la tatăl ei cu furtunul” în copilărie, aceasta din urmă nu s-a putut abține de la a-i da o replică.

Andreea Antonescu si Andreea Balan in Stiri Mondene

După acum mulți ani se zvonise faptul că cele două ar fi fost bătute de părinții lor pe vremea când erau în trupa Andrè, Andreea Bălan a făcut lumină în privința acestui subiect, insinuând că, dintre ele, Andreea Antonescu a suferit cel mai mult din cauza felului dur în care tatăl ei se comporta cu ea.

„Din ce știu eu, la ea a fost altfel pentru că venea și mama ei și fratele, venea toată familia. În schimb, și ea era bătută cu furtunul”, a declarat Andreea Bălan referitor la tratamentul dur pe care se pare că îl primea Andreea Antonescu din partea propriului tată.

Andreea Antonescu s-a enervat la culme când a auzit ce a declarat fosta ei colegă de trupă. „Am înțeles, aaah… Știi ce nu-mi place mie vreodată? Nu-mi place să mă bag în familia altcuiva. Mi se pare total imoral și incorect să discut despre ce se întâmplă în familiile altor persoane. Nu sunt de acord cu genul ăsta de comentarii. Pentru că tata este de mult plecat de pe lumea asta… Mi se pare normal ca în momentul în care arunci niște acuzații aș cere și părerea celuilalt, din păcate, tatălui meu nu i se pot cere argumente sau păreri. Mi se pare total imoral”, a spus Andreea Antonescu într-o emisiune TV.

Reacția Andreei Antonescu vine însă în contradicție cu ce a declarat la vremea când plecase de acasă, pe fondul zvonurilor despre bătaie. Frumoasa cântăreață a declarat la acel moment că a plecat din cauză că nu mai suporta tratamentul aplicat de tatăl său. Însă, în prezent, Andreea Antonescu are o altă părere despre modul cum s-a comportat tatăl său pe vremuri și nu îl condamnă, ci din contră, acum îl înțelege.

„Îți spun sincer, indiferent de metodele pe care orice părinte, nu doar părinții mei, normali la cap, le-a aplicat pentru a ne transforma pe noi în niște persoane integre, sunt total de acord. Nu stau să-i judec, probabil că și părinții tăi, ai mei, ai celor care ne privesc, și cei trecuți de 15 ani, realizează faptul că, așa cum au știut, ai noștri ne-au vrut binele, indiferent de metode. Mai toți adolescenții în momentul în care ajung în această perioadă o iau ușor razna. Metodele au fost cu totul și cu totul altele în generația noastră. Dar după ani și ani, ajunsă la maturitate, i-am înțeles pe părinții mei”, a mărturisit Andreea Antonescu.

„Am fost crescută astfel încât să fiu conștientă de tot ce se întâmplă și mereu îmi amintesc că îmi spunea tata că «Prefer să te superi acum pe mine, să nu mă înțelegi, să spui că sunt foarte drastic, decât să ajungi la 30 ani și să-mi reproșezi». Îți spun sincer, nu are legătură cu faptul că din păcate tata nu mai e. Probabil dacă ar fi fost și astăzi, am fi fost cei mai buni prieteni așa cum am fost o lungă perioadă”, a adăugat aceasta despre tatăl său, care a decedat în 2001.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed