Home Stiri Andreea Antonescu, mesaj dur pentru George Burcea: „El acum trăiește cel mai înalt nivel al carierei lui”

Andreea Antonescu, mesaj dur pentru George Burcea: „El acum trăiește cel mai înalt nivel al carierei lui”

autor Buinoschi Andreea
394 vizualizari

Andreea Antonescu este cea mai nouă concurentă de la emisiunea Ferma. Deși aceasta a venit plină de optimism și dornică de a arăta ce poate face, colegii săi nu au fost extrem de încântați de apariția sa, iar George Burcea a fost cel mai deranjat.

Andreea Antonescu a decis să fie de partea prietenei sale în acest scandal legat de divoț și i-a luat apărarea, încă din primele momente. „Eu cu Andreea Bălan nu suntem prietene la cataramă, nu suntem din alea de stăm bot în bot. Dar când e greu, știi cum suntem? Acolo!!! Ea, în momentul de față, este singură cu doi copii acasă și acuzată de infidelitate, în condițiile în care ei s-au despărțit strict pe probleme de droguri. A investit în relație. Mă gândesc că el acum trăiește cel mai înalt nivel al carierei lui”, a declarat aceasta, conform celor de la PRO TV.

„Nu m-am pregătit într-un mod deosebit, dar știu că mi-am dorit foarte tare să merg. Eram sigură că va fi o experiență unică, așa că am acceptat fără stau pe gânduri. Cred că vor fi momente, situații cu care nu m-am confruntat vreodată, și asta îmi place extrem de tare în viață. Psihic sunt pregătită, fizic nu prea pot spune că sunt deoarece la sală nu am mai fost de vreo zece ani”, a mai mărturisit Andreea Antonescu.

Aceasta nu s-a sfiit să vorbească nici despre modul în care se va comporta cu George, spunând că va fi de partea prietenei sale și că îl va trata pe fostul ei soț ca pe un simplu coleg.

„Am știut de la început că va fi o situație sensibilă între noi pentru că eu voi fi mereu de partea Andreei. Relația mea cu George a fost bună până într-un anumit punct, când mergeam la Andreea, el era acolo și vorbeam. În «Fermă», relația va fi de colegialitate, dacă voi considera că am nevoie de ajutorul lui, sigur că-l voi cere sau, dacă voi putea ajuta, o voi face fără să stau pe gânduri. Nu putem vorbi despre o relație de prietenie în cadrul acestui reality show, deoarece Andreea a fost, este și va fi parte din familia mea! Dar sigur vor fi alte persoane în «Fermă» cu care să încep o relație de prietenie”, a mai mărturisit cântăreața, conform click.ro…

Sursa

Sursa

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies