HomeStiri Mondene Andreea Antonescu: „Nu am fost genul de fetiţă mică care să-şi dorească să fie mireasă”

Andreea Antonescu: „Nu am fost genul de fetiţă mică care să-şi dorească să fie mireasă”

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,1K views
618x926_1383553220a96086b2 in Stiri Mondene

Se pare că şi artista Andreea Antonescu face parte din grupul vedetelor care nu vor să se îmbrace în rochie de mireasă, cel puţin, nu prea curând, după cum însăşi aceasta a mărturisit în cadrul unei emisiuni TV. 

618x926_1383553220a96086b2

„Se va întâmpla la un moment dat. Când îmi voi găsi timp sau când mă va lua cineva de mână şi va spune gata, nunta e pe data, totul e stabilit. Am înţeles că e atâta muncă, înainte de a face o nuntă e atâta stres şi nici o mireasă nu stă să profite de seara nunţii şi de petrecere”, a mărturisit  artista.

„Niciodată nu m-am visat în rochie de mireasă, dar probabil că se va întâmpla. Nu am fost genul de fetiţă mică care care să-şi dorească să fie mireasă, să aibă o rochie”, a mai relatat Andreea.

Întrebată dacă va merge la botezul copilului prietenei sale, Andreea Bălan, artista a declarat:

„Acolo mă duc fără doar şi poate (n.r. botezul copilului Andreei Bălan). Ne-am întâlnit acum câteva zile. E bucuroasă, a venit la Sienna pentru că a fost ziua fetiţei mele şi i-a adus un cadou.  I-a adus o orgă, ele au stat, au povestit, au bârfit. Eu am stat şi am privit din exterior şi am admirat burtica.”

Fiind întrebată despre sexul copilului Andreei, aceasta a mai mărturisit:

„Nu are burtica atât de mare. Ultima dată ne-ai zis că ar fi băieţel , nu ar fi fetiţă. Știu că-şi doreşte un băiețel. Dacă în momentul în care burta vine un pic în faţă se spune că e băieţel, dacă te lăţeşti în părţi se spune că ar fi fetiţă. Mi s-a părut că ar fi băieţel…”

Surse foto: a1.ro; acasatv.ro

 

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed