HomeStiri Mondene Andreea Antonescu, primele declarații despre cea de-a doua sarcină: „Și pe mine m-a luat prin surprindere”

Andreea Antonescu, primele declarații despre cea de-a doua sarcină: „Și pe mine m-a luat prin surprindere”

autor Negriu Elena
Data publicării: Data actualizării: 2,K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2020/01/Andreea-Antonescu-primele-declaratii-despre-cea-de-a-doua-sarcina-„Si-pe-mine-m-a-luat-prin-surprindere”-1.jpeg

Andreea Antonescu a vorbit pentru prima dată despre zvonul conform căruia ar fi însărcinată pentru a doua oară.

Artista are o relație care se pare că devine din ce în ce mai serioasă cu Ștefan Manolache, iar o glumă de pe pagina sa de Instagram a condus la curiozitatea fanilor în legătură cu o posibilă sarcină.

Andreea Antonescu, primele declaratii despre cea de-a doua sarcina „Si pe mine m-a luat prin surprindere” 2 in Stiri Mondene

Andreea Antonescu adoră sushi-ul, iar pe Instagram story a glumit că are pofte, în timp ce savura o porție generoasă din acest fel de mâncare.

„Și pe mine m-a luat prin surprindere această sarcină. Adică, la fel ca și alții, am aflat din presă că sunt însărcinată, dar, ce pot să spun, mă bucură.

Andreea Antonescu, primele declaratii despre cea de-a doua sarcina „Si pe mine m-a luat prin surprindere” 3 in Stiri Mondene

Accept și felicitările, nu e problemă, dar, ceea ce pot să spun cu siguranță, le primesc degeaba, nu se pune problema că aș fi însărcinată.

Este un exemplu de fake news, așa cum au mai fost cu privire la despărțirea mea de Ștefan sau… altele”, a declarat Andreea Antonescu pentru Wowbiz.

Cântăreața a vorbit și despre accidentul suferit de iubitul său, Ștefan Manolache, pe pârtie, care, din nefericire, nu este o știre falsă.

„Nu pot să spun cât de tare m-am speriat. Adică, am văzut cum l-a lovit placa pe care, din ceea ce am înțeles, a scăpat-o o fetiță mai sus, pe pârtie.

Dar a venit cu așa o viteză că nici nu mi-am dat seama ce s-a întâmplat.

Ștefan are dureri serioase, nu se prea plânge el, dar accidentarea se putea termina mult mai grav decât s-a întâmplat”, a precizat Andreea Antonescu…

Sursa: wowbiz.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed