Andreea Bălan a dezvăluit cum a trecut peste divorțul de George Burcea

Share

  • În anul 2020, la doar câteva luni după nuntă, Andreea Bălan și George Burcea au divorțat.
  • Cei doi au avut parte de o despărțire tumultoasă, în special din cauza faptului că cele două fete erau implicate.
  • Jurata de la Antena 1 a spus cum a reușit să treacă peste despărțire și a recomandat, la rândul ei, această modalitate.

În urmă cu mai bine de doi ani, Andreea Bălan și George Burcea anunțau că divorțează. Fiecare a adus acuze grave la adresa celuilalt și niciunul dintre ei nu s-a lăsat.

Andreea Bălan nu s-a ascuns și a recunoscut, de mai multe ori, că a suferit din cauza despărțirii, dar a reușit să găsească puterea de a trece peste. După câteva luni de la anunțarea divorțului, aceasta și-a făcut un nou iubit, dar și de acesta s-a despărțit.

Cum a reușit Andreea Bălan să treacă peste divorțul de George Burcea

„Eu mi-am făcut un grup de suport, patru oameni, cărora le-am zis că m-am despărțit și, timp de patru luni, i-am sunat pe toți pe rând, am văzut asta în filme. În fiecare zi îi luam la rând, le ziceam aceleași lucruri. După astea patru luni de zile, mi-a trecut dintr-o dată.

Cu toții avem nevoie de prieteni foarte apropiați, care trebuie să fie lângă tine, pentru o perioadă limitată. Cam asta aș sfătui, alege doi, trei prieteni și vă dați un termen de două-trei luni”, a spus Andreea Bălan, conform viva.ro.

Artista s-a confruntat cu depresia

Andreea Bălan a recunoscut faptul că s-a confruntat cu depresia. În urmă cu mai mulți ani, aceasta a trecut prin momente extrem de neplăcute din cauza acestui lucru, însă, în cele din urmă, și-a dat seama care este cauza problemei și a început să lucreze cu propria persoană pentru ca situația să se îmbunătățească.

De-a lungul timpului, Andreea Bălan a recunoscut de mai multe ori faptul că a apelat la psihologi pentru a scăpa de problemele pe care le avea din trecut.

Sursa

Sursa


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news