HomeStiri Mondene Andreea Bălan a fost acuzată de infidelitate

Andreea Bălan a fost acuzată de infidelitate

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 1,K views
Andreea Bălan a fost acuzată de infidelitate in Stiri Mondene

În urmă cu puțin timp, Cancan.ro a făcut publică înformația conform căreia George Burcea a acuzat-o pe fosta sa soție de infidelitate în timpul căsătoriei. Aceasta nu a acceptat să i se păteze imaginea și a reacționat imediat.

Războiul dintre ei nu pare să se termine prea curând, mai ales pentru că George nu renunță la aceste cuvinte. Actorul susține că Andreea a fost infidelă, iar acest lucru a pus paie pe foc în ceea ce privește întreaga neînțelegere care exista deja între ei.

Andreea Bălan a fost acuzată de infidelitate in Stiri Mondene

Andreea le-a spus celor de la Spynews.ro că ceea ce susține fostul său soț este o minciună menită să îi păteze reputația. „Eu în toate relațiile mele am fost fidelă. Și în această relație cu tatăl copiilor mei, eu am fost fidelă. Mi se pare foarte urât că vrea să îmi discrediteze imaginea insinuând că aș fi fost infidelă. Noi suntem despărțiți de opt luni și fiecare este liber să facă ce vrea. E foarte urât ce face. Eu absolut în toate relațiile mele am fost fidelă. Niciodată nu s-a pus problema de așa ceva.

Eu am fost o doamnă și nu am declarat mai nimic despre despărțirea noastră, tocmai ca să protejez fetele și să nu afle ele toate dedesubturile și mizeriile dintre noi. Dar nu îmi place să se insinueze ceva ce nu este adevărat, deci, evident, ies și spun care este adevărul”, a declarat aceasta pentru Spynews.ro.

Andreea Bălan a fost acuzată de infidelitate in Stiri Mondene

Mai mult decât atât, prin presă se aude chiar că Andreea ar încerca să îi saboteze ascensiunea profesională a lui George. Mai exact, artista este acuzată că a încercat să îl scoată afară din PRO TV pe fostul soț, după ce acesta a semnat cu respectivul post de televiziune.

Andreea Bălan a fost acuzată de infidelitate in Stiri Mondene

„Armura mea a fost întotdeauna adevărul și voi continua să vă spun direct și sincer prin ce trec păstrând discreția necesară protecției fetelor mele.

Acum șase zile am primit cadou de la o agenție de voiaj o vacanță de șapte zile (22 august – 29 august) în Grecia pentru mine, Ella, Clara și mama mea. Pentru a părăsi țara împreuna cu fetele mele, așa cum este legal, aveam nevoie de o împuternicire notariala din partea tatălui lor.

L-am contactat telefonic pe tatăl copiilor, însă la telefon mi-a răspuns un prieten care mi-a spus că se afla la filmarea unei emisiuni și că este imposibil de contactat până la jumătatea lunii septembrie. Am luat legătura telefonică cu producătorii emisiunii respective, pentru a-i întreba dacă există posibilitatea ca un notar public să ajungă la locul filmării pentru semnarea actelor. Mi s-a comunicat, tot telefonic, că această posibilitate nu există, întrucât concurenții se află în izolare strictă și nu au acces la nicio cale de comunicare.

În nicio clipă nu am sugerat sau dat de înțeles că-mi doresc înlăturarea lui din emisiunea respectivă sau orice alt proiect. Din contră, mă bucur pentru realizările lui, având în vedere că și el are responsabilități egale față de copiii noștri. Am înțeles situația și din experiență știu cum funcționează aceste emisiuni. Din acest motiv, am refuzat vacanța primita în Grecia și am optat pentru un sejur în România săptămâna viitoare cu copiii mei”, a scris aceasta pe rețelele sociale…

Sursa

Sursa

 

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed