HomeStiri Mondene Andreea Bălan a mințit mult timp pe toată lumea! A recunoscut abia acum

Andreea Bălan a mințit mult timp pe toată lumea! A recunoscut abia acum

autor Negriu Elena
Data publicării: Data actualizării: 1,K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2019/06/Andreea-Balan-a-mintit-mult-timp-pe-toata-lumea-A-recunoscut-abia-acum.jpeg

Andreea Bălan, în vârstă de 35 de ani, și George Burcea, ce are 31 de ani, formează unul dintre cele mai solide și frumoase cupluri din showbizul românesc și, cu toate că au spus tuturor că sunt căsătoriți, de fapt, nu au fost înregistrați în niciun registru oficial. Frumoasa cântăreață a dezvăluit abia acum faptul că ceremonia din Los Angeles nu este recunoscută și urmează să facă nunta anul acesta, în România.

Andreea Balan a mintit mult timp pe toata lumea! A recunoscut abia acum in Stiri Mondene

Toată lumea îi credea pe Andreea Bălan și George Burcea deja căsătoriți încă din 2017, dar ceremonia pe care au făcut-o atunci în SUA este nulă. În cadrul unui interviu acordat recent, Andreea Bălan a oferit detalii despre situația în care se află ea și George Burcea, dar și ce i-a determinat să facă acest mare pas în relația lor, și anume căsătoria. Cu această ocazie a precizat și data la care își vor uni destinele în mod oficial.

„Noi ne-am căsătorit în Los Angeles, nu în Vegas. Noi ne-am dus pe plajă și ne-a citit ceva un pastor. Am zis că facem acolo frumos ca în filme și când vom reveni în țară vom face. Ne-am gândit așa că dacă tot facem botezul Clăriței, facem și nunta.

Va fi pe 15 septembrie. Căsătoria nu a fost nulă, noi din momentul acela ne-am considerat soț și soție. Pe noi ne-au certat prietenii că nu i-am chemat și n-am făcut în România. La nuntă vor fi două torturi și eu voi purta trei rochii…

Ideea este că eu am trecut acum câteva luni printr-o perioadă tristă și unul dintre motivele pentru care voiam să facem nunta anul acesta. Am avut un șoc emoțional și mi-am dat seama că dacă nu suntem căsătoriți, George nu avea puterea să mă deconecteze de la aparate dacă se întâmpla ceva”,  a declarat Andreea Bălan, conform spynews.ro.

Sursa: ciao.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed