Home Stiri Andreea Bălan a oferit primele declarații după ce a ieșit din operație

Andreea Bălan a oferit primele declarații după ce a ieșit din operație

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 672 views 2 minute timp de citit

La începutul acestei săptămâni, Andreea Bălan a ajuns de urgență la spital. După ce și-a mai revenit în urma operației suferite, artista a oferit primele declarații spunând că acum se simte bine. Membra juriului de la Te cunosc de undeva! a mai adăugat că a fost extrem de norocoasă, deoarece lucrurile puteau să ia o întorsătură extrem de gravă.

Prin intermediul contului său de Instagram, Andreea a dezvăluit că persoane apropiate au fost lângă ea, printre care și Tiberiu Argint, nimeni altul decât iubitul ei.

„M-am internat în spital luni seara, cu dureri abdominale foarte mari. În urma investigațiilor, doctorii au descoperit un abces abdominal. Marți ar fi trebuit să mă operez, dar am avut mare noroc și, cu puțin timp înaintea operației programate, medicii au reușit drenarea lui. Acum sunt sub tratament și observație.

Mulțumesc tuturor pentru mesajele frumoase. În spital nu se permit vizite, dar alături de mine au fost și sunt persoanele pe care le iubesc și care sunt prezente în viața mea. Abia aștept să ajung acasă, să le strâng în brațe pe Ella și Clara. Vă doresc sănătate tuturor!”, a fost mesajul transmis de artistă, prin intermediul unor Insta Story-uri.

Mai mult decât atât, fanii s-au întrebat daca și George Burcea a venit să o viziteze la spital sau dacă i-a dat vreun telefon. Conform declarațiilor pe care le-a oferit celor de la fanatik.ro, iubitul Vivianei Sposub nu a reușit să dea de Andreea și, deși a sunat pe toată lumea, nimeni nu îi răspunde la apeluri.

„Eu de când am ieșit din carantină încerc să dau de Andreea, doar că absolut nimeni nu-mi răspunde la telefon. În continuare încerc să dau de cineva care să îmi comunice și mie situația. Sper ca Andreea să fie bine și să nu aibă o problemă foarte gravă de sănătate ”, a mărturisit actorul pentru sursa menționată mai sus…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies