Home Stiri Andreea Bălan a reînceput atacurile la adresa lui George Burcea

Andreea Bălan a reînceput atacurile la adresa lui George Burcea

autor Buinoschi Andreea
662 vizualizari

Scandalul dintre Andreea Bălan și George Burcea pare să fie departe de final, deoarece aceștia se atacă reciproc. În cadrul unui interviu acordat celor de la viva.ro, artista a fost întrebată care sunt lucrurile care o enervează cel mai tare la cei din jur, iar aceasta nu s-a sfiit să dea un răspuns care îl vizează direct pe fostul său soț.

Se pare că artista nu poate suporta minciuna și nici nedreptatea, aceste două lucruri fiind adresate direct lui George Burcea. Mai mult decât atât, artista a fost întrebată și de regretele pe care le are, deoarece viața ei, în ciuda problemelor, pare să fie extrem de bună. „Este un regret pe care îl am în legătură cu sănătatea mea, pe care nu îmi doresc să îl fac public”, a mărturisit fosta iubită a lui Keo.

Andreea a mai fost întrebată dacă există vreo greșeală pe care o poate ierta, iar vedeta a dat un răspuns afirmativ, spunând că multe lucruri sunt influențate de vârsta pe care o ai, dar și de conjunctură. „Cu cât înaintezi în vârstă, devii mai înțelept, înveți că se pot ierta greșelile în funcție de conjunctură și de oameni. Cu toții greșim și este important să tolerăm și să fim mai iertători”, a mai zis membra juriului de la Antena 1.

Nici George Burcea nu se lasă mai prejos și se apără împotriva atacurilor venite din partea fostei soții. „S-au acumulat chestii în timp și nu le-am putut rezolva. Probabil și pe ea au deranjat-o foarte multe lucruri, și pe mine m-au deranjat foarte multe lucruri. Nu-mi place să vină cineva la mine și să-mi spună că ce face el, eu nu o să fac nici în 15-20 de ani.

Eu am muncit foarte mult pentru tot ceea ce am acum sau încerc să am. Eu cred foarte mult în ceea ce fac. Nu am cerut niciodată ajutorul. Nu m-a luat nimeni pentru că am fost căsătorit cu ea. Știu că pot. Că am unul acasă care spune că e de c***t tot ce fac, după care ies în lume și îmi zic oameni de specialitate: «Bravo»! Păi ce faci, mă distrugi?”, a spus actorul, în cadrul emisiunii Ferma

Sursa

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..