Home Stiri Andreea Bălan a vorbit despre operația suferită: „Mi-am făcut testamentul”

Andreea Bălan a vorbit despre operația suferită: „Mi-am făcut testamentul”

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 1k views 2 minute timp de citit

În urmă cu doar câteva zile, Andreea Bălan a ajuns de urgență la spital, unde a fost operată. Artista avea dureri abdominale foarte mari, iar starea sa de sănătate era critică. Din cauza faptului că era extrem de speriată și nu avea de unde să știe ce urma să se întâmple, aceasta și-a făcut testamentul, spunându-l apropiaților ei.

„A fost un abces abdominal de șase centimetri, eu de o lună aveam dureri. Cred că de la mâncare am făcut o indigestie. Am fost la doctor, mi s-au făcut radiografii. Mi s-a dat tratament, dar eu tot aveam dureri și am crezut că e tot de la balonare. Luni seară aveam dureri foarte mari, apăsa pe toate organele, mai ales pe colon. Mi-a luat sânge pe loc, aveam o infecție foarte mare, fără să se știe unde. Iar ecografii, iar nu s-a văzut la ecografie. Abia la computerul tomograf s-a văzut acest abces, m-au internat pe loc. Dacă mă întorceam acasă, riscam să se spargă și să fac septicemie.

M-au programat la operație a doua zi. Am avut un noroc maxim. Mă speriasem deja, am dat mesaje la toți cei dragi, îmi făcusem testamentul vocal. Nu era sala de operații gata, și de stres s-a eliminat abcesul singur. Am avut un dren șase zile, am avut un antibiotic foarte puternic, infecția s-a redus foarte repede. Acum trebuie să țin un regim strict. Trebuie să am grijă ce mănânc”, a mărturisit aceasta în cadrul emisiunii XNS.

După câteva zile de spitalizare, Andreea le-a spus fanilor cum se simte, fiind convinsă că totul va fi bine.

„M-am internat în spital luni seara, cu dureri abdominale foarte mari. În urma investigațiilor, doctorii au descoperit un abces abdominal. Marți ar fi trebuit să mă operez, dar am avut mare noroc și, cu puțin timp înaintea operației programate, medicii au reușit drenarea lui. Acum sunt sub tratament și observație.

Mulțumesc tuturor pentru mesajele frumoase. În spital nu se permit vizite, dar alături de mine au fost și sunt persoanele pe care le iubesc și care sunt prezente în viața mea. Abia aștept să ajung acasă, să le strâng în brațe pe Ella și Clara. Vă doresc sănătate tuturor!”, a scris vedeta chiar pe contul ei de Instagram…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies