Home Stiri Andreea Bălan, decizie radicală, luată în urma participării la ”America Express”: „Pur și simplu, tremuram”

Andreea Bălan, decizie radicală, luată în urma participării la ”America Express”: „Pur și simplu, tremuram”

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 160 views 2 minute timp de citit
  • Andreea Bălan a făcut echipă cu Andreea Antonescu și amândouă au participat în cadrul emisiunii ”America Express”.
  • Fără doar și poate, cel mai frumos moment a fost când Andreea și fiicele ei s-au revăzut.
  • Jurata de la Antena 1 a recunoscut faptul că, pentru ea, nu a fost atât de greu precum a fost pentru alți concurenți.

Andreea Bălan a făcut echipă cu Andreea Antonescu și amândouă au participat în cadrul emisiunii ”America Express”. Deși experiența a fost una foarte frumoasă, pe care a acceptat-o imediat, aceasta susține că nu ar mai repeta-o.

Fără doar și poate, cel mai frumos moment a fost când Andreea și fiicele ei s-au revăzut. Întrucât cele mici nu au noțiunea timpului, artista a considerat că aceasta este cea mai bună perioadă în care poate face o astfel de „nebunie”.

Andreea Bălan a avut parte de o revedere emoționantă cu fiicele sale

În cadrul unui interviu acordat pentru cei de la fanatik.ro, Andreea Bălan a recunoscut faptul că nu ar mai accepta niciodată să plece atât de departe și pentru atât de mult timp, deoarece fiicele sale cresc și au nevoie de ea.

Mai mult decât atât, jurata de la Antena 1 a recunoscut faptul că, pentru ea, nu a fost atât de greu precum a fost pentru alți concurenți, deoarece, datorită carierei pe care o are, aceasta este obișnuită cu dormitul puțin, cu alergătura, dar și cu făcutul bagajelor pe fugă.

Per total, aceasta susține că experiența a fost una frumoasă, din care a învățat foarte mult, dar ceea ce a făcut-o dificilă a fost dorul de copii.

Artistei i-a fost foarte greu să stea departe de Ella și de Clara

Pentru un părinte, chiar și cele mai mici momente petrecute alături de copii sunt unice, iar acest lucru este valabil și în cazul Andreei. Vedeta a mărturisit că și fetele ei i-au simțit lipsa foarte mult, motiv pentru care erau treze, târziu în noapte, atunci când ea a ajuns acasă.

„Mi-a fost foarte dor de ele, cred că acolo cel mai greu lucru acesta a fost: să fiu departe de ele. Au fost foarte emoționate. Am aterizat noaptea și eu am crezut că dorm.

Abia așteptam să ajung acasă și, pur și simplu, să mă bag în pat, lângă ele. Dar erau treze, mă așteptau și au coborât scările în fugă. Pur și simplu, mi-au sărit în brațe, am izbucnit în lacrimi și tremuram, așa, de fericire. A fost foarte frumoasă revederea”, a mai spus Andreea Bălan.

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies