Andreea Bălan dezvăluie ce a făcut pentru a depăși depresia

Share

  • Andreea Bălan, deși este împlinită din punct de vedere familial și personal, nu mereu lucrurile au fost roz.
  • Artista a recunoscut că s-a confruntat cu depresia în urmă cu ceva timp.
  • Aceasta și-a dat seama ce trebuia, de fapt, să facă, pentru a-și reveni.

De mai mulți ani, Andreea Bălan a început să aibă o carieră din ce în ce mai împlinitoare. De asemenea, aceasta are și două fetițe minunate și pare să își fi găsit și liniștea sufletească, deși are parte de ghinion din punct de vedere sentimental.

Cu toate acestea, în urmă cu aproximativ zece ani, când lucrurile începeau să se așeze pentru ea, artista și-a dat seama că se confruntă cu depresia și a început să lucreze cu propria persoană, pentru a se pune pe picioare.

Andreea Bălan a avut boala secolului

„Am avut depresie la un moment dat, la 27 de ani. M-am trezit, aveam o relație minunată, începusem să câștig și financiar, începusem să câștig bine, aveam o carieră stabilă deja, scosesem albume, piese. Spuneam că sigur dacă, albumul va avea succes, o să fiu fericită, sigur, dacă relația mea o să meargă bine, o să fiu fericită.

Dacă o să îmi cumpăr un apartament, o să fiu fericită. La 27 de ani la aveam, dar fericirea nu a venit, că eu le căutam în exterior. Atunci mi-am dat seama că trebuie să cauți în interior. Atunci a început lucrul cu mine”, a spus aceasta în cadrul unui videoclip postat pe YouTube.

Artista a trecut prin mai multe despărțiri dureroase

Andreea Bălan a avut o relație de opt ani cu Keo, dar care s-a încheiat atunci când a aflat că este înșelată. Ulterior, aceasta a mai avut o relație cu un bărbat care nu era de origine română. Din nefericire, nici acela nu a fost alesul și, după ceva timp, l-a găsit pe George Burcea.

După nunta lor și după doi copii, la aproximativ un an de la nașterea mezinei, cei doi au depus actele de divorț, iar despărțirea lor a fost mult discutată prin mediul online. La scurt timp după ce au depus actele de divoț, Andreea l-a întâlnit pe Tiberiu Argint de care s-a despărțit după mai bine de un an.

Sursa


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news