Home Stiri Andreea Bălan, din nou la TV: „Nu-mi venea să cred că era să mor”

Andreea Bălan, din nou la TV: „Nu-mi venea să cred că era să mor”

autor Negriu Elena
Data publicării: Data actualizării: 719 views 2 minute timp de citit

După ce a suferit trei operații, Andreea Bălan se simte din ce în ce mai bine și se recuperează treptat, în sânul familiei sale.

Andreea Bălan și soțul său, George Burcea, au fost invitați în cadrul emisiunii Xtra Night Show. Frumoasa cântăreață a pășit pentru prima dată pe platoul unei emisiuni TV după ce a suferit un stop cardio-respirator și trei operații. Aceștia au vorbit despre experiențele marcante prin care au trecut.

„Mă bucur că am slăbit, chiar dacă nu din motivul care trebuia. Detașată și fără analgezice, cum am vorbit prima oară în emisiune. Acasă, George mi-a povestit cum s-a văzut din punctul lui și al familiei. Amintirile mele datează din salon. Stopul cardio-respirator a fost o consecință a emboliei amniotice. Operația de cezariană a devenit foarte complexă, a durat trei-patru ore. Ulterior, am făcut hematoame și au urmat alte două operații. Stopul cardio-respirator a durat mai puțin de un minut. Nu-mi venea să cred că era să mor, eu nu-mi aduc aminte de nimic. Acum nu pot să fac nimic, stau în casă și mă odihnesc. O să aștept vreo patru luni ca să cânt. Încep în iunie concertele”, a spus Andreea Bălan.

Soțul său, George Burcea, a declarat: „A fost un sentiment foarte ciudat, pentru că eu am stat la ușă. Erau momente în care trebuia să mă bucur. O vedeam pe Andreea, care era resuscitată, și pe Clara, care era curățată. Am văzut copilul, că era ok, apoi m-am gândit dacă Andreea era bine. Acea bucurie s-a instaurat abia a doua zi. În fiecare secundă care a trecut speram că o să fie bine, am sperat mereu. Este o scenă filmică. Am avut încredere în ea, știam că este o luptătoare. M-am bucurat că e în viață”.

Andreea Bălan a dezvăluit când își va relua cariera artistică, dar și când va avea loc botezul celei de-a doua fetițe, Maria Clara…

„Botezul va fi în septembrie. Face șase luni. Să stea și ea șase luni… Așa am făcut și cu Ella. Nu avem superstiții. Un botez necesită organizare. Să-mi iau timp să mă vindec, apoi să mă ocup de organizare. Nu e așa simplu un botez. Durează… până în septembrie. Mai vreau să filmez și eu un videoclip. Dacă se poate, să fie un botez mare…”, a adăugat Andreea Bălan.

Sursa: spynews.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies