Home Stiri Andreea Bălan este gata de căsătorie: „Este suficient cât…”

Andreea Bălan este gata de căsătorie: „Este suficient cât…”

autor Mirela
255 vizualizari

Andreea Bălan a recunoscut că, în prezent, este curtată și a făcut câteva declarații în acest sens. Cu toate acestea, artista susține că nu va mai vorbi despre viața ei personală, deoarece a învățat din greșelile trecutului.

„Statusul meu relaţional nu îl voi mai discuta public. Consider că este suficient cât s-a ştiut şi discutat în trecut despre relaţiile mele de iubire. E momentul să îmi trăiesc iubirea departe de presă şi de public. (…) Da, sunt curtată, iar un bărbat puternic care ştie ce vrea nu se lasă intimidat de statutul meu.

Bineînţeles! (n.r își dorește să se căsătorească). (…) Am învăţat să trăiesc prezentul şi să mă bucur de fiecare clipă petrecută cu fetele mele şi cu persoanele pe care le iubesc. Îmi doresc să mă bucur de tot ceea ce am realizat până în prezent, sa fim sănătoși, iar restul va veni de la sine. Nu îmi lipseşte absolut nimic”, a spus aceasta pentru cei de la viva.ro.

Andreea Bălan a trecut printr-o operație grea în urmă cu doar câteva luni

„A fost un abces abdominal de șase centimetri, eu de o lună aveam dureri. Cred că de la mâncare am făcut o indigestie. Am fost la doctor, mi s-au făcut radiografii. Mi s-a dat tratament, dar eu tot aveam dureri și am crezut că e tot de la balonare. Luni seară aveam dureri foarte mari, apăsa pe toate organele, mai ales pe colon. Mi-a luat sânge pe loc, aveam o infecție foarte mare, fără să se știe unde. Iar ecografii, iar nu s-a văzut la ecografie. Abia la computerul tomograf s-a văzut acest abces, m-au internat pe loc. Dacă mă întorceam acasă, riscam să se spargă și să fac septicemie.

M-au programat la operație a doua zi. Am avut un noroc maxim. Mă speriasem deja, am dat mesaje la toți cei dragi, îmi făcusem testamentul vocal. Nu era sala de operații gata, și de stres s-a eliminat abcesul singur. Am avut un dren șase zile, am avut un antibiotic foarte puternic, infecția s-a redus foarte repede. Acum trebuie să țin un regim strict. Trebuie să am grijă ce mănânc”, a mărturisit aceasta în cadrul emisiunii XNS.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies