Home Stiri Andreea Bălan încă poartă verigheta, deși este cu Tiberiu Argint

Andreea Bălan încă poartă verigheta, deși este cu Tiberiu Argint

autor Buinoschi Andreea
185 vizualizari

Andreea Bălan și George Burcea au decis să divorțeze la începutul acestui an, dar fiecare și-a regăsit liniștea. George Burcea este într-o relație cu Viviana Sposub, iar Andreea Bălan se iubește cu Andrei Tiberiu. Cu toate acestea, un gest al artistei a atras atenția fanilor ei.

„Încă mai porți verigheta???”, este comentariul venit din partea unui internaut după ce a observat acest detaliu din fotografie. Acest lucru a ridicat extrem de multe semne de întrebare, deoarece, nu doar că are altă relație, dar și George, în urmă cu ceva timp, a fost surprins cu verigheta.

În urmă cu mai multe luni, George Burcea a reacționat după ce Andreea l-a învinovățit pe el pentru despărțire. Acesta a spus că jignirile primite din partea artistei au fost suficiente pentru ca dragostea dintre ei să dispară.

„Punctul culminant al separării a fost anul trecut, când, încercând să fac această carte, mi s-a spus că proiectele mele sunt de r***t, mici şi nesemnificative, iar ale ei sunt de 50 de ori mai mari decât ale mele. Atunci ştiam că de acolo şi până la despărţire nu mai este decât un pas de pitic.

Nu am fost niciodată violent, dar ea a chemat poliția pentru a putea avea în procesul de custodie un avantaj. O doamnă, Mădălina, prietenă bună cu Andreea, a sfătuit-o să facă aceste lucruri. Şi nu vorbesc de pe surse, pot demonstra asta. Comportamentul meu era generat de ceea ce se întâmpla între noi, nu de substanţe consumate, lipsit de acasă şi alte bălării care au apărut în presă.

Da, am avut un moment în care eram destul de pierdut emoţional din cauza problemelor de acasă, dar de acolo şi până la dependenţă, cum a scris presa, e cale lungă. Poliţia ştia acest lucru de la Andreea, nu că m-ar fi filat, cum s-a scris de nenumărate ori”, a declarat George Burcea, conform celor de la cancan.ro…

Sursa

Sursa

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..