Home Stiri Mondene Andreea Bălan, mărturisiri emoționante despre experiența prin care a trecut: „Am renăscut și parcă o iau de la zero”

Andreea Bălan, mărturisiri emoționante despre experiența prin care a trecut: „Am renăscut și parcă o iau de la zero”

autor Negriu Elena
651 views

Andreea Bălan a făcut, recent, mărturisiri emoționante despre necazul prin care a trecut atunci când a venit pe lume cea de-a doua fetiță.

Andreea Bălan a oferit un interviu pentru emisiunea Agenția VIP, unde și-a deschis sufletul în privința experienței din timpul operației de cezariană, când a făcut stop cardio-respirator, iar medicii au reușit să o resusciteze. Frumoasa artistă a vorbit despre aspectele care s-au schimbat în viața sa după ce a trecut cu bine peste acea complicație.

„Simt că s-a schimbat ceva în mine mult, pun mult mai mult preț pe familie, pe soțul și copiii mei, cred că acum suntem atât de puternici, încât nimic nu ne poate doborî. Am renăscut și parcă o iau de la zero”, a spus îndrăgita cântăreață.

Andreea Bălan a făcut mărturisiri și în emisiunea Xtra Night Show despre situația respectivă. Aceasta a recunoscut că nu își amintește detalii despre cum a ajuns la spital și că a vizionat filmările pe telefon.

„Nu-mi aduc nimic aminte de tot ce s-a întâmplat înainte, cum am ajuns la maternitate, cum m-am schimbat în cămașă, cum s-a făcut un EKG la inimă şi cum mă îndreptam spre sala de nașteri. Dar am filmările pe telefon. Dar mă uit ca la un film”, a declarat aceasta.

„Mi s-a spus că au scos fetiţa…ce frumoasă e…nu-mi aduc aminte…am şi pupat-o… şi m-au intubat… m-au deschis din nou şi au curățat tot… Terapie Intensivă… cred că cel mai greu i-a fost lui George… Eram sedată… când mi-am revenit, eram aşa, «Wow, ce tare, am scăpat de moarte!». Cert că cel mai greu îi este partenerului de viaţă să te vadă aşa… să te vadă intubată… să nu ştii ce se întâmplă… cum o îngrijesc…  asta i-a fost cel mai greu… şi ce a simţit el… şi atunci am plâns două-trei ore. (…) Nu ţin minte când m-a vizitat mama. Am dat interviu pentru voi, de pe patul de spital… când a venit, de două ori chiar… nu îmi aduc aminte. (…) NU realizam, ştii embolia amniotică, 1 la 80.000 … «Wow, ce tare! Mie întotdeauna mi-a plăcut să fiu specială…». Și abia apoi am realizat, după ce am citit, după ce mi-au explicat (…). Treptat m-a izbit realitatea şi, cel mai mult, când am ajuns acasă pe 8 martie… şi când mi-am văzut copii. Când am văzut-o pe Ella, mi-a fost dor de ea …am început să plâng”, a mărturisit Andreea.

Tot ce s-a întâmplat i-a consolidat relația cu soțul său, George, și se consideră norocoasă că are alături un bărbat atât de grijuliu și iubitor.

„A fost o suferință foarte mare, mai ales pentru familia mea. Eu ca eu, că eu sunt inconștientă, intubată, mă trezesc sedată, happy că am trecut peste, nu am realizat. Dar cel mai greu a fost familiei mele. Mamei mele, soţului meu, prietenilor mei, echipei mele, fetelor mele, band-ului… le-a fost greu să afle aşa ceva despre o persoană atât de veselă, atât de nebună… George mi-a zis: «Când te-am văzut intubată, nu mi-am imaginat vreodată să o văd pe mama copiilor mei şi pe soția mea, să o văd aşa, fără viaţă şi fără… îţi faci tot felul de scenarii. Te gândeşti: «Se trezește? Nu se mai trezește? Rămâne cu sechele? Ce fac?»… adică e foarte greu pentru familie”, a adăugat cântăreața…

În prezent, starea de sănătate a acesteia este una bună și se recuperează treptat în sânul familiei sale.

Sursa: spynews.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed