Home Stiri Andreea Bălan nu se mai ascunde! Cu cine s-a sărutat

Andreea Bălan nu se mai ascunde! Cu cine s-a sărutat

autor Negriu Elena
581 vizualizari

Andreea Bălan, în vârstă de 35 de ani, se află în plin proces de divorț de George Burcea, dar acest lucru nu o împiedică să facă dezvăluiri senzaționale în legătură cu viața sa amoroasă.

Blondina nu a mai ținut ascuns, aceasta spunând în cadrul unei emisiuni TV cu cine s-a sărutat, luând prin surprindere pe toată lumea.

2

Bărbatul respectiv este chiar Liviu Vârciu, iar totul s-a petrecut acum mult timp, pe când Andreea Bălan era adolescentă și se afla în topuri cu trupa André.

La acea vreme, Liviu Vârciu făcea parte din trupa L.A. și cânta în deschiderea trupei André, concertele având loc la Sala Palatului.

3

Andreea Bălan a dezvăluit că s-a sărutat cu Liviu Vârciu chiar în toaleta Sălii Palatului.

Mai mult decât atât, tot atunci artistul a sărutat-o și pe colega ei de trupă, Andreea Antonescu.

„Liviu m-a pupat pe gură într-o toaletă, iar pe Antoneasca în piscină. El a fost norocos. Da, Liviu a pupat fetele de la André”, a declarat Andreea Bălan, în cadrul unei emisiuni de televiziune.

„Eram în turneu, nouă ne plăcea de el… (N.r.: Eram într-o toaletă pentru că) trebuia să mă ascund de taică-meu, să nu mă vadă.

Și nu la orice toaletă, la Sala Palatului. Ei au cântat în deschiderea noastră”, a mai spus frumoasa blondină despre sărutul cu Liviu Vârciu…

Liviu Vârciu era extrem de popular în rândul fetelor, pe atunci fiind considerat unul dintre cei mai râvniți burlaci din showbizul românesc.

Surse: wowbiz.ro, instagram.com

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies