Home Stiri Andreea Balan o ataca pe Iulia Albu

Andreea Balan o ataca pe Iulia Albu

autor Elena Yvette
177 vizualizari

Dupa ce zilele trecute Iulia Albu le ataca pe Andreea Balan si pe fetele de la Bambi cum se imbraca, acum a venit randul sotiei lui Mihai Albu sa fie criticata.

Andreea Balan

“Andreea Balan este convinsa ca am ceva personal cu ea. Nu prea ii convine cand este criticata pentru felul in care este imbracata. Nu a avut parte de o consiliere potrivita si ca nu are inteligenta sa recunoasca faptul ca nu stie ea insasi sa faca acest lucru. Ea copiaza tinutele vedetelor din afara”, a declarat Iulia Albu zilele trecute.

[articol „Iulia Albu”]

“Cine e Iulia Albu? Eu am auzit doar de Mihai Albu. Nu ma intereseaza parerea unei femei care este doar sotia si umbra lui Mihai, un om cu realizari frumoase. Cand va realiza si ea (in domeniul ei) macar jumatate din cat am realizat eu in muzica si dans, atunci sa-si permita sa deschida gura despre mine. Mi se pare ciudat ca presa baga in seama oameni care fac lucruri penibile doar de dragul publicitatii”, a declarat Andreea Balan.

Raluca de la Bambi a fost mai putin deranjata dar a spus: “Iulia a comentat niste tinute de-ale noastre vechi, de acum sapte ani. Probabil si eu le comentam. Are dreptate, insa omul mai evolueaza. Si noi am evoluat, zic eu, insa nu putem fi perfecte. Atelierul l-am facut pentru noi, dar daca gusturile noastre sunt placute si de alte femei, cu atat mai bine. Noi am deschis atelierul pentru a ne face costumatiile, dar intre timp, ne-am format si clientela. Ceea ce inseamna ca sunt femei carora le place stilul nostru”

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies