Home Stiri Andreea Bălan, operată de urgență. Artista este în pericol

Andreea Bălan, operată de urgență. Artista este în pericol

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 715 views 3 minute timp de citit

Zilele trecute, Andreea Bălan a ajuns de urgență la spital după ce s-a confruntat cu mai multe dureri abdominale. Conform celor de la cancan.ro, artista a avut, de fapt, un abces abdominal, iar medicii au intervenit la scurt timp, după ce fosta soție a lui George Burcea a ajuns la spital.

Conform specialiștilor, abcesul abdominal are loc atunci când între organe ia naștere o cavitate cu conținut purulent. Mai mult decât atât, iubita lui Tiberiu Argint era extrem de slăbită cu doar o zi înainte de a ajunge la spital.

 

Anul trecut, în luna martie, Andreea a adus-o pe lume pe cea de-a doua fetiță a sa, Clara. În timpul operației de cezariană, vedeta a făcut un stop cardio-respirator și a fost la un pas de a-și pierde viața.

„Evoluţia şi starea de sănătate a artistei Andreea Bălan s-au îmbunătăţit semnificativ în această noapte. Familia ei a putut să o viziteze şi să-i transmită cele mai bune gânduri din partea publicului. Starea ei de sănătate este în continuare monitorizată de echipa medicală care o îngrijeşte.

Pacienta Andreea Bălan a suferit o intervenţie chirurgicală cezariană, în timpul căreia a intervenit un incident obstetrical major, o complicaţie critică ce nu putea fi prevăzută la consultaţiile sau prin investigaţiile anterioare. Situaţia a fost gestionată cu succes de echipa medicală. Potrivit statisticilor, sunt foarte rare aceste incidente: 1 la 80.000 de naşteri”, a spus la acea vreme purtătorul de cuvânt al spitalului Sanador.

După ce Andreea a fost externată, aceasta a oferit un interviu celor de la Răi, Da’ Buni, unde a spus cum stăteau lucrurile acasă. „Astăzi mă simt bine. Şi ieri m-am simţit bine. Aparent, acum două zile nu m-am simţit bine. Nu m-am lăsat doborâtă. Când am întrebat şi mi s-a spus ce s-a întâmplat… Ce tare! Am înviat din morţi! E bine! Am un soţ extraordinar care, săracul, a stat pe hol atunci… se bucură pentru mine acum, că suntem împreună toţi patru. Şi abia aştept s-o văd pe Ella, pentru că pe ea nu am văzut-o. Ea nu a venit aici. Mai bine. S-a jucat zilele astea, dar a tot întrebat unde e mami. Abia aştept să o strâng în braţe. Dormim toţi grămadă, nu e vorba de a pregăti o cameră. Cu Ela dormim împreună (…) Facem cu rândul, vedem, ştim deja de la primul copil. Ştiu că eram plină de cabluri, de fire şi atât. Sunt o norocoasă”, a spus membra juriului de la Antena 1…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies