Andreea Bălan și George Burcea, scandal de zile mari: „Pe ce bază îmi spui că sunt un drogat și un bețiv”

Share

Deși, în mediul online, niciunul dintre ei nu prea mai face declarații despre divorț, se pare că, în mediul privat, apele dintre Andreea Bălan și George Burcea sunt extrem de tulburi. Cei doi nu se înțeleg deloc și, drept dovadă, stă chiar o înregistrare.

Cei de la cancan.ro au intrat în posesia unei filmări în care Andreea Bălan și George Burcea  se ceartă din cauza unor acuze pe care artista i le-ar fi adus fostului ei partener.

Andreea Bălan: „Stop! Uite, eu te respect pentru ea”;

George Burcea: „Termină cu lucrurile acestea și, după, să îți spun. Uite, să zicem că eu am făcut lucrurile acelea”;

Andreea Bălan: „Nu ai ce să îmi spui. Eu nu am ce să discut cu un om care mă jignește”;

George Burcea: „Ascultă-mă și tu”;

Andreea Bălan: „Eu nu am ce să discut”;

George Burcea: „Pe ce bază îmi spui că sunt un drogat și un bețiv? Zi-mi pe ce bază susții la telefon că sunt un drogat și bețiv?”;

Andreea Bălan: „Pentru că ești și s-a văzut că ești. Și public s-a văzut că ești. Te-ai sabotat singur cu cartea. Ești! Ce să mai discutăm? Ești”;

George Burcea: „Pe ce bază? Tu îmi spui că te jignesc când tu, de fapt, mă jignești și bagi în cap copiilor c%$#@uri”;

Andreea Bălan: „Eu nu bag nimic copiilor”;

George Burcea: „Pe ce bază?”, a fost discuția celor doi, făcută publică de către cancan.ro.„În ceea ce privește divorțul, procesul a durat așa de mult, pentru că Buftea e foarte departe de București, iar informațiile ajung acolo distorsionate. Aș putea spune că așa mult, prea, prea distorsionate față de adevăr. Am doi copii minunați, două fetițe sănătoase.

Este important ca atât ea, cât și eu să ne vedem de interesele copiilor, că asta este cel mai important acum în relația noastră. Slavă cerului! De două luni, mi se permite să iau fetițele în fiecare weekend la mine, în apartament unde stau. Le iau de la grădiniță și le aduc acasă duminică seara”, a spus actorul în cadrul emisiunii În Oglindă.

Sursa


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news