Home Stiri Andreea Bălan și George Burcea, soț și soție doar în acte. Dezvăluiri despre despărțirea anului

Andreea Bălan și George Burcea, soț și soție doar în acte. Dezvăluiri despre despărțirea anului

autor Negriu Elena
496 vizualizari
loading...

Andreea Bălan și George Burcea sunt acum căsătoriți doar cu numele, potrivit Wowbiz. Deși George Burcea nu s-a mutat încă oficial din casa lor, cei doi nu își mai vorbesc.

Cu toate că artista a făcut tot ce a putut pentru a își salva căsnicia, apropiații celor doi susțin că între ei nu mai există relație, nu mai comunică și consideră că nu se mai poate repara nimic.

2

Sursele apropiate lor mai susțin că George Burcea și-a luat o parte din haine și stă mai mult pe la prieteni, refuzând să mai discute cu Andreea Bălan.

„Liniștea nu e goală, e plină de răspunsuri”, a transmis Andreea Bălan pe conturile sale de socializare,

mesajul apărând după ce apropiații săi au dezvăluit faptul că ea a încercat să discute cu George Burcea, dar s-a lovit de tăcere sau răspunsuri ambigue.

3

Andreea Bălan încearcă să fie puternică și a transmis acest lucru printr-un alt mesaj criptic scris pe conturile sale de socializare.

„Nu știi niciodată cât de puternic ești… până când a fi puternic este singura alegere pe care o ai”, a scris artista.

„Nu mai pot comunica așa cum o făceau, Andreea suferă foarte tare din cauza asta, mai ales că, atunci când vine vorba de George, este mai înțelegătoare ca niciodată.

Ea, culmea, îl și înțelege, știe că pentru el, probabil, este greu să fie în umbra ei, dar tot vrea să îl ajute să depășească situația.

Andreea nu vrea, sub nicio formă, să se despartă de el și pentru că e convinsă că fiicele lor trebuie să crească într-o familie completă, să se bucure de prezența ambilor părinți pentru a crește sănătos.

El nu înțelege că ea asta și-a dorit, și-a dorit o familie și copii, că, de fapt, ea nu are nevoie de nimic altceva, este totuși o femeie realizată”, a declarat pentru Wowbiz o sursă din apropierea vedetei.

„Andreea și George sunt într-o situație critică de când el a vorbit, public, de tatăl său, de când a spus de acesta că e criminal.

George a promis că nu va face public acest lucru, că nu va scrie în cartea lui de acel moment, pentru a-și proteja familia,

pe fetițe și pe Andreea, de situația care va apărea când se va afla de asta.

Dar totuși fără să anunțe pe Andreea, a făcut-o. Și, de atunci, el este de nerecunoscut, probabil că l-a ajuns trecutul, poate nu înțelege că nu trebuie repetate anumite comportamente…

El a trăit fără familie, în casa lui, crescut de bunici, a văzut violență mai tot timpul și probabil gestionează mai greu ideea de familie, așa cum își dorește să fie o familie Andreea”, a mai declarat sursa respectivă.

Sursa: wowbiz.ro

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies