Home Stiri Andreea Bălan, taxată de Iulia Albu: „Penibilă”

Andreea Bălan, taxată de Iulia Albu: „Penibilă”

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 573 views 2 minute timp de citit

Andreea Bălan a intrat în vizorul Iuliei Albu. Criticul de modă s-a arătat extrem de deranjat de un anumit gest al vedetei de la Antena 1 și nu a ezitat să îl spună public.

Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, unde în fiecare zi de marți analizează ținutele persoanelor publice, aceasta nu s-a putut abține și a avut mai multe reacții acide la adresa Andreei Bălan. Fosta soție a lui Mihai Albu s-a arătat extrem de deranjată de faptul că artista nu diferențiază ținutele pe care trebuie să le aibă pe scenă de hainele pe care le poartă în fiecare zi.

„Andreea Bălan e într-o eternă zonă de dansuri. Asta nu înseamnă că trebuie să poarte aceste ţinute şi în viaţa de zi cu zi. Când nu primim de la Instagram, primim de la alţii un tort. E cea mai penibilă chestie pe care am văzut-o de la Andreea Bănică, cu bombeul pe cutiile cu bulion”, a declarat criticul de modă în cadrul emisiunii de la PRO TV.

În cadrul unui interviu acordat pentru cei de la libertateapentrufemei.ro, Andreea Bălan vorbise despre capitolul sentimental, după ce anunțase că divorțează. „În continuare cred în dragoste. Eu nu am avut multe relații, iar la un moment data am fost numită «ghinionistă în dragoste». Dacă ai două relații care eșuează, nu cred că poți fi catalogat așa. De la 20 de ani până acum, am avut trei relații: una pansament și două de lungă durată, stabile, cu sentimente profunde, care s-au terminat din diferite motive. Acest lucru nu înseamnă că un om eșuează, ci că, pur și simplu, la un moment dat, oamenii respectivi nu se mai potrivesc și și-au dorit altceva. Iar când un om face anumite lucruri pe care tu nu le accepți, nu înseamnă că ești părăsit, ci, din contră, înseamnă ca tu nu accepți acea situație. În cazul meu, înseamnă că am avut coloană vertebrală, iar omul respectiv a trebuit să plece. Cred în dragoste în continuare și cel mai important lucru este să fiu și să rămân pozitivă”, a spus artista pentru sursa menționată anterior…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies