Home Stiri Andreea Bălan, un nou atac la adresa fostului soț

Andreea Bălan, un nou atac la adresa fostului soț

autor Buinoschi Andreea
292 vizualizari

Scandalul dintre Andreea Bălan și George Burcea nu pare să se termine prea curând. După ce artista l-a criticat dur pe actor, acesta a decis să își spună și el punctul de vedere, în timp ce Andreea a preferat să nu mai facă nicio declarație. Acum, după o tăcere de câteva săptămâni, iubita lui Tiberiu Argint vorbește despre dezamăgirile din dragoste în cea mai nouă melodie.

Poveste de toamnă este a patra melodie scoasă după despărțirea de tatăl celor două fetițe ale sale, unde, la fel ca și în celelalte melodii și în vlog-uri, vorbește despre mariajul eșuat.

„Nu mă întreba de ce există despărțiri / De ce lăsăm totul în urmă / Și cum ajungem să trăim din amintiri/ Și fericirea-i doar un simplu dans pe sârmă.

De ce inimile noastre se opresc? / De ce sufletele nu se mai iubesc? / Pe dinăuntru goi, o luăm de la început / Tot ce-a fost odată noi azi e doar un vis pierdut”, sunt primele versuri ale noii sale melodii.

În următoarele strofe, Andreea vorbește despre discuțiile aprinse pe care le aveau, dar și despre evenimentele mai puțin frumoase de care fostul său soț a avut parte în copilărie. „Poveste de toamnă despre tine și ea / Tu n-ai crezut când îți spunea: «Voi pleca» / Și iar te pierzi printre pahare de vin / Că n-ai iubi dacă nu doare puțin/ Nu mă întreba de ce există amăgiri / Și ni se pare mai ușor / Să uităm de noi când nu găsim ieșiri / Din amintiri care ne dor”.

În urma unor declarații oferite în exclusivitate pentru cancan.ro, George Burcea a vorbit despre experiențele traumatizante de care a avut parte din cauza tatălui său, Ioan Burcea: „Este un subiect care m-a marcat, un subiect care interesează și o poveste care cred eu că poate să inspire lumea. Am depăsit ceea ce s-a întâmplat, fiind puternic, mergând mai departe și dorind mereu să-mi depășesc condiția. Am ajutat-o pe mama mea și încerc să fiu mereu lângă ea pentru a-i ține energia sus. Povestea mamei poate să inspire poveștile altor mii și milioane de femei, atât din România, cât și din afară. Aș vrea ca și femeile, dar și bărbații, să vadă că se poate trece peste orice atâta timp cât mintea îți este puternică”…

Sursa

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies