Home Stiri Andreea Bălan vorbește despre cum se descurcă în rolul de mamă singură: „Nu îmi este ușor”

Andreea Bălan vorbește despre cum se descurcă în rolul de mamă singură: „Nu îmi este ușor”

autor Buinoschi Andreea
159 vizualizari

Andreea Bălan și George Burcea au decis să divorțeze la începutul acestui an, deși, conform spuselor actorului, problemele ar fi apărut cu mult înainte de nuntă. Acum, Andreea a vorbit despre ce înseamnă să fii o mamă singură, dar și despre cât de greu îi este să facă acest lucru.

2

De curând, membra juriului a fost invitată la Acces Direct, unde a vorbit despre cel  mai important rol din viața sa, acela de mamă. Artista a recunoscut că, deși iubește să aibă copii, îi este extrem de greu să se descurce pe cont propriu. „Nu îmi este ușor, este greu să fiu mamă singură și eu să fiu cea care are grijă de ele, de casă, de tot… dar pot! Programul meu se închide la cinci jumate. Tot ceea ce trebuie să rezolv trebuie să fac în timpul zilei, pentru că apoi o iau pe Ella de la grădiniță. Din momentul acela sunt a lor: mergem în parc, la mall, mare, munte, parc”, a mărturisit aceasta.

3

Mai mult decât atât, cele două fetițe ale sale stau cu tatăl lor doar o zi pe săptămână, iar restul zilelor le petrec împreună cu mama lor. „O dată pe săptămână cu tati și în rest cu mine! 99% din timp ele sunt cu mine. Mi-aș dori să fie mai des, mi-aș dori să fie mai mult, dar atât se dorește”, a completat vedeta.

4

Cei doi au decis să își expună problemele și în fața camerelor de filmat. Așa se face că, în cadrul emisiunii Ferma, George Burcea a declarat că fosta sa soție își dorește să obțină custodia totală, dar nu va lăsa ca acest lucru să se întâmple. „Andreea își dorește cu disperare să ia custodia totală. A zis: «Perfect, a plecat, știu ce fac. Îl bag înapoi în rahat. Eu îi zic că îmi vreau fetele și el nu îmi răspunde. Gata, îmi iau oile înapoi»”, a declarat actorul…

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies