Home Stiri Andreea Bălan vorbește despre greutățile unei mame singure

Andreea Bălan vorbește despre greutățile unei mame singure

autor Mirela
116 vizualizari
  • De mai bine de doi ani, Andreea Bălan își crește singură copiii. 
  • Artista recunoaște că, trei ani, nu s-a putut odihni așa cum trebuie.
  • Cu toate acestea, a primit foarte mult ajutor din partea mamei sale.

După divorțul de George Burcea, Andreea Bălan a fost nevoită să își crească singură cele două fete. Din fericire, mama ei a fost alături de ea la orice pas și a ajutat-o cu tot ceea ce a trebuit să facă.

În cadrul unui interviu acordat de curând, jurata de la Antena 1 a spus cum se descurcă acum, cu două fete mici, având și un program încărcat, dar și cum își petrec acestea timpul liber.

Artista a spus că i-a fost greu să fie o mamă singură

„Orice părinte ştie că nu e simplu, dar este extraordinar de frumos. Cu cât fetele cresc, mi se pare mai uşor, deoarece sunt foarte cuminţi şi ascultătoare. A fost greu până anul acesta, deoarece Clara încă se trezea noaptea de două ori să bea lăptic, iar eu am avut, timp de trei ani, nopţile fragmentate, în timp ce ziua aveam filmări sau concerte. Acum, Clara vorbeşte şi deja e uşor, spune ce simte sau dacă o doare ceva. Totodată, fiind două fetiţe, se joacă împreună şi, uneori, pot să le iau cu mine atunci când am filmări scurte sau evenimente unde pot socializa şi ele.

Mama este stâlpul casei şi ea are grijă de noi trei. Locuieşte cu noi de doi ani şi fără ea, da, viaţa mea ar fi foarte grea. Totodată, ea a fost prezentă din prima zi de viață a Ellei şi locuia lângă noi, iar bonă avem de când avea Ella trei luni”, a spus Andreea Bălan pentru cei de la viva.ro.

Andreea Bălan a spus ce activități fac fetele sale

Da, merg la o grădiniţă care este chiar lângă casa noastră şi le place foarte mult. Fac multe activităţi frumoase şi au evoluat foarte frumos. Au trei şi cinci ani. Nu au tablete, iar accesul la telefon este doar atunci când fac video call cu noi. Desenele animate le văd doar la televizor.

Ele ştiu că mami cântă, dansează şi patinează şi au înţeles că oamenii mă cunosc, deoarece apar la TV. Îmi ştiu aproape toate piesele, vers cu vers, și cântăm, dansăm împreună mereu, mergem la patinoar şi, pe lângă toate acestea, mai iau lecţii de streetdance şi de engleză”, a mai spus aceasta.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies