Home Stiri Andreea Bănică a fost criticată dur de fani, după ce a decis să nu își lase fata la școală: „Noi, muritorii de rând, îi ducem”

Andreea Bănică a fost criticată dur de fani, după ce a decis să nu își lase fata la școală: „Noi, muritorii de rând, îi ducem”

autor Buinoschi Andreea
394 vizualizari

Andreea Bănică a anunțat, prin intermediul contului său de Instagram, că a decis să nu își lase fata la școală, deoarece riscul de infectare este multe prea mare. Cu toate că unele persoane i-au dat dreptate și au considerat această decizie ca fiind una înțeleaptă, alții nu au fost de acord și au spus că cei cu posibilități financiare mai reduse nu au de ales.

2

„Am decis să nu îmi trimit prințesa la școală în sistemul hibrid pentru care optasem! Am un sentiment ciudat… trăim vremuri pe care nu îmi imaginam vreodată că le vom trăi. Prefer să facă școală de acasă, online, pentru că i se permite acest lucru. Îmi doresc să scăpăm mai repede de acest virus COVID-19, care ne pândește pe toți, care se răspândește atât de repede, și care pentru unii dintre noi este letal. Vreau să am grijă de familia mea, de bunicii în vârstă (bolnavi), de noi, care ne îngrijim copiii. Ei au nevoie de noi sănătoși și în putere! Mai e și faptul că am un spirit civic dezvoltat care nu îmi dă pace. Poate că cei care citesc mesajul meu iau aminte și vor lua măsuri și ei la rândul lor.

3

Nu ne-am închis în casă, nu trăim într-un glob de sticlă însă pe cât putem, ne ferim în continuare de locurile aglomerate închise, ne dezinfectăm mereu și purtăm măști, ceea ce vă rog și pe voi să faceți”, este mesajul pe care Andreea l-a postat.

„Mda, când ai bani, spiritul civic înflorește văzând cu ochii!!! Multă sănătate și celor care sunt nevoiți să-și trimită copiii la școală (care, culmea, este obligatorie pentru muritorii de rând)”, este comentariul de la care a început totul. „Eu, de exemplu, dacă vreau să facă ore de acasă, nu pot, pentru că toți colegii merg la școală și nu are cu cine face. Școlile private cred că îți dau dreptul să alegi”, este o altă remarcă, făcută de o doamnă.

4

Andreea Bănică a reacționat imediat, spunând că nu banii sunt cei care i-au influențat decizia: „Ei, la unii totul se rezumă la bani!!!  Ce să le ceri, spui? Ce pretenții să ai la răspunsuri? Vezi doar frustrări și neajunsuri de care nu sunt eu de vină, pup”…

Sursa

 

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies