Home Stiri Andreea Bănică a răspuns celor deranjați că nu primește animale de companie în hotelul familiei

Andreea Bănică a răspuns celor deranjați că nu primește animale de companie în hotelul familiei

autor Nitu Alina
186 views 2 minute timp de citit
Andreea Banica a raspuns celor deranjati ca nu primeste animale de companie in hotelul familiei

Andreea Bănică împreună cu soțul ei, Lucian Mitrea, și-au deschis în 2022 un hotel de lux la malul marii, mai exact în stațiunea Eforie Nord.

Aceștia au reguli stricte pentru o bună funcționare a hotelului, printre care și regula că nu primesc turiști care sunt însoțiți de animale de companie. Multe persoane au reacționat și au părut foarte deranjate de această regulă „deplasată”.

Andreea Bănică a răspuns persoanelor deranjate de regula din hotelul familiei lor. Cântăreața își dorește ca turiștii care le calcă pragul să se relaxeze din moment ce pun piciorul în hotel și nu își dorește să se simtă ca și cum ar intra „într-o cocină”.

„Pentru cele 2-3 doamne lezate de faptul că nu primim animale de companie în hotel, las aici explicața logică, cuvânt cu cuvânt, pe înțelesul <<polițiștilor>> din celebrele bancuri. Dacă un câine micționează în camera unui hotel, următorul câine își va marca și el teritoriul și tot așa se va crea un precedent. Automat, oamenii care vor veni la hotel vor simți că întră într-o cocină, nu într-un hotel de oameni civilizați, indiferent de cât s-ar curăța după animale”, a răspuns Andreea Bănică, pe InstaStory.

Andreea Banica a raspuns celor deranjati ca nu primeste animale de companie in hotelul familiei

Artista a spus că și ea deține un animal de companie, însă atunci când pleacă în vacanțe preferă să îl lase la un hotel special pentru animăluțe sau la o persoană apropiată.

„Există hoteluri speciale pentru cei care vor să își lase animalele în siguranță când pleacă în concedii, la rude sau prieteni. De când îl am pe Noah, nu l-am mai luat pe Nino cu noi în concedii, l-am lăsat în grija mamei lui Lucian. În momentul de față, cățelul meu bătrânel (14 ani) face pipi unde apucă și știu exact ce vorbesc”, a mai spus artista.

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies