Home Stiri Andreea Bănică, criticată dur din cauza operațiilor estetice

Andreea Bănică, criticată dur din cauza operațiilor estetice

autor Buinoschi Andreea
143 vizualizari

Andreea Bănică a reușit din nou să dea naștere unor controverse, din cauza ultimelor poze pe care le-a postat pe contul său de Instagram. Se pare că artista s-a lăsat pe mâna medicului estetician, dar rezultatul nu i-a încântat prea tare pe fani. Aceasta a ales să își mărească buzele, iar internauții au taxat-o imediat.

„De ce ai facut aceste intervenții inutile?… erai frumoasă oricum! Este o psihoză prin care treceți voi, oamenii frumoși, cu aceste urmări total nepotrivite în aspectul fizic! Păcat! / Ești o femeie frumoasā, dar mărirea buzelor stricā farmecul si frumusetea… toate care si-au marit buzele și-au stricat fizionomia… femeile deștepte și frumoase nu se pocesc, doar pițipoancele… sper să revii la farmecul tău… iartă-mă!!! /În realitate i-ai «stricat» fața. Restul e relativ… / Prea mult silicon în buze”, sunt doar o parte dintre comentariile primite de Andreea Bănică.

În urmă cu ceva timp, artista a vorbit despre operațiile estetice, dar și despre modul în care un machiaj foarte bine realizat poate schimba fizionomia feței sau poate ascunde anumite defecte.

„Nu am avut niciodată o problemă să mă pozez fără machiaj, să ies din casă fără nimic pe față, să mă afisez naturală. Sunt bine cu mine, mă îngrijesc, sunt grijulie cu tenul meu și pot sta liniștită și fără machiaj. 😉 Însă atunci când am un eveniment, un concert, o filmare, e normal să mă vedeți cu un machiaj profi. Noi, femeile, suntem norocoase să putem apela la astfel de artificii, așa că sunt sigură că înțelegeți foarte bine de unde schimbările de care încearcă să se agațe unii când vine vorba de pozele în care port un machiaj făcut corect. Pe fața mea nu a ajuns bisturiul, doar mâini înzestrate și pensule fine!”, a mai declarat cântăreața la vremea respectivă…

Sursa

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies