Home Stiri Andreea Bănică, dezvăluire inedită! Cine este bona copiilor săi

Andreea Bănică, dezvăluire inedită! Cine este bona copiilor săi

autor Negriu Elena
Data publicării: Data actualizării: 942 views 2 minute timp de citit

Andreea Bănică face parte din rândul artiștilor care recurg la soluții mai puțin obișnuite pentru cineva cu posibilități financiare foarte mari, când vine vorba de bona copiilor.

Cântăreața nu are o bonă obișnuită pentru cei doi copii ai săi, Noah și Sofia.

Când este plecată în concerte sau ia parte la evenimente, Andreea Bănică nu îi lasă pe aceștia cu cineva străin, după cum obișnuiesc multe vedete, ci chiar cu tatăl lor, Lucian.

Aceasta beneficiază de sprijinul soțului ei, care stă cu cei mici atunci când artista are îndatoriri de la care nu poate lipsi sub nicio formă.

Andreea Bănică face tot posibilul pentru a se dedica familiei, dar fără a își neglija cariera artistică, astfel încât încearcă să împace ambele planuri, iar soțul său îi este alături.

Aceasta recunoaște că nu este o mamă perfectă, deoarece este nevoită destul de des să îi lase pe cei mici cu tatăl lor, motiv pentru care se simte vinovată.

„Eu sunt o mamă «perfectă». Uitați-vă la mine.

Nu sunt acasă, sunt la eveniment. Glumesc, de când am născut prima dată, m-au apucat mustrările, iar acum că sunt doi, e și mai rău.

Dar am bona perfectă acasă. Dacă Lucian este cu ei acum, nu-mi fac absolut nici o grijă.

Când îi las singuri, nu vrei să știi ce e la mine acasă. Nu pot să-ți arăt poze și filmări, că te crucești…

Fiecare e în lumea lui: Noah dezbrăcat, Lucian în lenjerie intimă și Sofia cu bluze până la buric și pantaloni cu talie înaltă”, a declarat Andreea Bănică pentru Libertatea.

Sursa: ciao.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies