Home Stiri Andreea Banica este mandra de sanii ei

Andreea Banica este mandra de sanii ei

autor Elena Yvette
73 vizualizari

Dupa o vara incendiara si plina de concerte, Andreea Banica, a realizat un interviu in care povesteste cat de mandra e de sanii ei.

„Tratamentele pe care doctorul Kasem mi le-a propus sunt cele de regenerare faciala si tonifiere corporala. Aceste proceduri au ca scop obiectivele de mentinere si intinerire. Sunt convinsa ca vor fi de bun augur si veti vedea rezultatele imediat. De abia astept sa incep aceasta colaborare pentru ca il consider inainte de toate un doctor bine pregatit.”

„Mi s-a spus intotdeauna ca am picioare frumoase, asa ca am inceput sa le vad si eu. Pot sa spun ca sunt mandra de sanii mei despre care de multe ori s-a scris ca sunt cu implanturi. Inseamna ca stau bine la capitolul asta Iar ochii mei spun totul.”

„Cred ca am demonstrat de-a lungul timpului ca pot face fata si sunt pregatita pentru aceasta cariera pe care mi-am ales-o inca de mica. Am demonstrat ca am voce si sunt suficient de puternica pentru a-mi construi o cariera in acest domeniu.

Recunosc ca drumul nu a fost tot timpul usor, dar piedicile si dificultatile le-am trecut si am invatat din ele.

Nu am sacrificat niciodata familia pentru cariera si invers. Am gasit tot timpul echilibru intre cele doua si sunt printre putinele persoane publice ce pot recunoaste ca le imbina perfect. Nu a fost nevoie sa fac sacrificii pentru ca am demonstrat ca imi fac treaba cu seriozitate.”

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies