Home Stiri Andreea Bănică, luată la rost de Oana Zăvoranu, din nou

Andreea Bănică, luată la rost de Oana Zăvoranu, din nou

autor Buinoschi Andreea
161 vizualizari

Oana Zăvoranu este de neoprit. Actrița le critică pe toate cele care promovează tot felul de produse sau servicii, indiferent dacă este vorba de produse cosmetice sau haine. După ce a făcut reclamă la o pastă de roșii și a intrat în vizorul Oanei, aceasta o atacă iar, spunând că și mâncarea ar putea-o primi gratuit, doar de dragul unor promovări.

„Alta care a devenit «influenceră» MY [email protected]… și asta știe acum tot… inclusiv cum să vă fardați… tot, mă, tot”, a scris actrița pe Instagram în urmă cu doar câteva zile. Nu a trecut mult și o altă reacție a Zăvorancăi a apărut.

„Uite, și «Bănel» are moca păpălica la magazin. Te credem că e cel preferat, că nu trebuie să plătești… și că sunt aleile alea largi te înnebunește, de-aia te-ai decis aici.

Tu mergi după miros? De ce? Ești cățel sau cum? Of, Doamne. Tu nu ai cum să iei țepe, pentru că tu nu iei nimic… gen nu dai bani, am zis.

Ce faci? Îți «plătești» singură cu cardul? Ne-a plăcut de ne-am prăpădit. Până și mâncarea o vreți moca, săracelor. Oamenii normali plătesc, voi vă dați dive… dar vă pretați la orice puteți cerși și lua de pomană”, a scris Oana Zăvoranu pe Instagram, în dreptul unor poze cu artista.

În cadrul unui interviu acordat celor de la okmagazine.ro, Andreea Bănică a spus că este extrem de atentă la alimentele pe care le consumă, deoarece vrea să se mențină în formă. „Cu mai puţină mâncare. Alimentație disciplinată, zahăr cât mai puţin sau deloc, la ceai pun miere sau fructoză. În rest, uite, la prânz, dacă mi-am făcut o porție de ficăţei, îi mănânc goi, fără nimic altceva. Nu pun carbohidraţi lângă carne. Dacă mănânc cartofi, mănânc doar cartofi. Şi încerc să mă menţin aşa, pe linia asta de plutire, pentru că, până la urmă, organismul are nevoie de varietate. Şi atunci nu refuz anumite alimente, doar că le consum în cantităţi mici şi nu le asociez cu altele”, a mărturisit cântăreața…

Sursa

Sursa

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..