HomeStiri Mondene Andreea Bănică nu și-a dorit al doilea copil: „Nu acesta era scopul meu”

Andreea Bănică nu și-a dorit al doilea copil: „Nu acesta era scopul meu”

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 786 views
andreea-banica-nu-si-dorit-al-doilea-copil-nu-acesta-era-scopul-meu in Stiri Mondene

Andreea Bănică a rămas însărcinată dintr-o greșeală. Se pare că vedeta nu își dorea încă un copil în momentul în care medicul ei a sunat-o și i-a dat vestea ce mare.

andreea-banica-nu-si-dorit-al-doilea-copil-nu-acesta-era-scopul-meu

Cea de-a doua sarcină a Andreei Bănică a fost o greșeală. Vedeta, care este căsătorită de mai mulți ani cu Lucian Mitrea, avea deja o fetiță pe nume Sofia și nu își mai dorea la acel moment să-și mărească familia. Numai că Noah a ținut morțiș ca familia să aibă și un băiețel.

În cadrul unei emisiuni de televiziune, Andreea Bănică a povestit că se afla sub tratament în momentul în care a rămas însărcinată. Ea a fost luată prin surprindere de medicul ei care i-a dat vestea cea mare. Se pare că doamna doctor i-a telefonat la un moment dat și i-a spus: „Felicitări, doamnă, ne-am atins scopul”.

Numai că acest scop a fost o surpriză și pentru Andreea Bănică. După ce și-a revenit din șoc, aceasta i-a replicat doamnei doctor: „Mulțumesc, doamnă, dar nu acesta era scopul”. Cu toate că Noah nu a fost așteptat, părinții s-au declarat bucuroși că mai urmează ca în familia lor să mai apară încă un copil și l-au primit cu brațele deschise. Băiețelul a venit pe lume în luna noiembrie a anului trecut.

„Așa a fost să fie de la Dumnezeu și noi, ca părinți, am fost foarte bucuroși. Ni s-a întregit familia. Este un ideal în viață să ai un băiețel și o fetiță”, a declarat vedeta pentru Antena Stars…

Andreea Bănică și-a făcut debutul în industria muzicală încă din adolescență. Aceasta a făcut parte mai întâi din trupa Exotic, iar mai apoi a înființat trupa Blondy alături de Cristina Rus. După acea perioadă, artista s-a concentrat pe o carieră solo, remarcându-se la numeroase concursuri și festivaluri atât din țară, cât și din străinătate.

 

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed