Home Stiri Andreea Banică, o nașă de botez frumoasă, dar prea dezgolită. Iată cum s-a îmbrăcat artista!

Andreea Banică, o nașă de botez frumoasă, dar prea dezgolită. Iată cum s-a îmbrăcat artista!

autor Elena Yvette
1k views 1 minute timp de citit

Pe data de 17 septembrie, Andreea Bănică împreună cu soţul său au participat în calitate de naşi la botezul lui David, fiul artistului George.

Andreea Banica, o nasa de botez frumoasa dar prea dezgolita. Iata cum s-a imbracat artista!

Naşa Andreea Bănică este o femeie foarte frumoasă care ştie să se îmbrace astfel încât să îşi scoată la iveală toate atuurile fizice pe care le are. Însă, atunci când eşti naşă de botez, trebuie să ai în vedere că intri în biserică şi este necesar să alegi o ţinută mai potrivită ocaziei.

Andreea Bănică a impresionat pe toată lumea cu apariţia sa foarte frumoasă, dar puţin cam dezgolită. Cântăreaţa a ales o rochie mulată, neagră, cu o despicătură pe picior cam evidentă…

Andreea Banica, o nasa de botez frumoasa dar prea dezgolita. Iata cum s-a imbracat artista! (2)Andreea Banica, o nasa de botez frumoasa dar prea dezgolita. Iata cum s-a imbracat artista! (4)Andreea Banica, o nasa de botez frumoasa dar prea dezgolita. Iata cum s-a imbracat artista! (3)
George și soția lui, Ramona, mai au fiecare câte o fată dintr-o căsnicie anterioară. George şi Andreea Bănică nu sunt doar colegi de breaslă, ei au şi o relaţie foarte frumoasă de prietenie.

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies