HomeStiri Mondene Andreea Banica si-a tratat „furia” fata de Dumnezeu datorita unui preot

Andreea Banica si-a tratat „furia” fata de Dumnezeu datorita unui preot

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,8K views
Andreea-Banica-si-a-tratat-„furia”-fata-de-Dumnezeu-datorita-unui-preot in Stiri Mondene

Andreea Bănică are o familie frumoasă formată din doi copii şi un soţ foarte iubitor.

Andreea-Banica-si-a-tratat-„furia”-fata-de-Dumnezeu-datorita-unui-preot in Stiri Mondene

Andreea Bănică se simte mai împlinită de când a devenit mamă.

Cântăreaţa a trecut prin clipe cumplite deoarece şi-a pierdut ambii părinţii la diferenţă mică de timp. Aceasta a recunoscut că a fost furioasă pe Dumnezeu pentru că „i-a luat” părinţii, însă a existat o persoană care a ajutat-o să treacă peste această traumă şi să-şi întoarcă din nou faţa către biserică şi către Dumnezeu. Acest om este chiar părintele duhovnic al familiei.

in Stiri Mondene

Acest preot a devenit mai mult decât un părinte duhovnic. Face parte din familia Andreei Bănică şi chiar dacă în curând va avea loc petrecerea de un an a lui Noah, părintele se numără printre invitaţi. Petrecerea va fi una restrânsă, însă va fi prezent şi preotul care le-a fost alături în toţi aceşti ani şi care a ajutat-o pe Andreea să fie mai aproape de biserică.

„Nu o să fie o petrecere foarte mare. Am avut la botezul lui, unde a fost o petrecere specială şi foarte frumoasă. Probabil că va fi una restrânsă, cu prietenii noştri cei mai buni, acolo unde vom aşeza pe tăviţă tot felul de lucruri. Sunt curioasă ce va alege Noah, important este că respectăm tradiţia oarecum. O să vină şi preotul, cel care ne-a oficializat nouă relaţia, a botezat-o pe Sofia şi pe Noah. Cu siguranţă va fi şi el pentru că m-a sunat zilele trecute şi m-a întrebat când petrecem…

Acest preot într-un fel m-a făcut să fiu mai aproape de biserică şi să-mi revin pentru că recunosc, când i-am pierdut pe părinţii mei am fost cam furioasă. De ceva vreme, de când i-am născut şi pe cei mici mi-am revenit şi m-am apropiat mai mult de Dumnezeu şi am inceredere în acest preot care vine de fiecare dată cu mare drag când îl invităm la noi”, a declarat Andreea Bănică pentru Libertatea.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed