HomeStiri Mondene Andreea Berecleanu, 41 de primăveri – „Ce ţi-e scris, în frunte ţi-e pus!”

Andreea Berecleanu, 41 de primăveri – „Ce ţi-e scris, în frunte ţi-e pus!”

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,5K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2016/03/Andreea-Berecleanu-1.jpg

Moment special în viaţa ştiristei Andreea Berecleanu, după ce acum câteva zile a împlinit vârsta de 41 de ani. 

Andreea-Berecleanu (1)

În ziua în care şi-a sărbătorit aniversarea, vedeta TV  a postat o imagine pe pagina sa personală de socializare, anunţându-şi astfel prietenii de acest moment special din viaţa sa.

Ce ţi-e scris, în frunte ţi-e pus! Astăzi împlinesc 41 de ani, dar cu 2 în faţa! Alerg sa-i prind din urmă pe copiii mei!”, mesajul Andreei de pe pagina sa de socializare.

O parte din mesajele prietenilor săi virtuali:
„La mulţi ani frumoşi, doamnă Andreea Berecleanu. Să fiţi fericită, iubită şi să aveţi parte de sănătate, bucurii şi tot ce vă doriţi. La mulţi ani frumoşi”, „La mulţi ani fericiţi!”.

Deşi are doar doi copii, vedeta arată foarte bine la această vârstă. Acum ceva timp a divorţat de tatăl copiilor săi, prezentatorul de ştiri Andrei Zaharescu, după o căsnicie care a durat 15 ani. Acum, se pare că Andreea şi-a regăsit iubirea şi fericirea lângă medicul Constantin Stan, care a venit ca o binecuvântare în viaţa sa.

În ceea ce priveşte frumuseţea sa, care este foarte apreciată de către toţi cunoscuţii săi, Andreea a declarat:

„Eu nu am descoperit până la această vârstă, care sunt secretele frumuseţii. Pot spune că secretul stă în naturaleţe şi relaxare, pentru că eu nu prea cred în trucuri. Putem apela la trucuri atunci când avem o problemă, avem un coş pe care trebuie să îl mascăm pentru că este de bun-simţ să facem asta, dar cam atât. Am moştenit din familie naturaleţea; atât bunica mea, cât şi mama par cu 10 ani mai tinere decât vârsta lor reală, ceea ce mă face să cred că am moştenit această calitate. Cred că starea de bine pe care o ai reprezintă un truc. Mă cunosc destul de bine în ceea ce priveşte alimentaţia, sunt conştientă că am perioade în care organismul meu este mai leneş şi digestia se face mai greu, evit anumite alimente şi încerc să mă hidratez cât mai mult posibil. Beau multe ceaiuri reci, băuturi necarbogazoase, cafea, în faţa căreia nu prea pot să rezist, mănânc dulciuri dar moderat şi mă feresc pe cât posibil să folosesc zahăr. La slăbiciuni pot include alunele şi ciocolata amară, nu neapărat pentru că nu ar fi atât de periculoasă pentru siluetă precum cea normală, însă îi ador gustul. Copiii vor avea vacanţă de Paşte, pe când eu nu voi avea prea mult timp liber, dar vom petrece totuşi împreună. Vacanţa pe care o aşteptăm cu toţii este cea din vară, atunci sigur vom avea timp pentru toate”, a declarat vedeta TV, în cadrul unui interviu oferit unei reviste locale.

img (1)

andreea-berecleanu-copii

Sursa photo: vivacharitygala.ro; spynews.ro; unica.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed