HomeStiri Mondene Andreea Berecleanu, criticată aspru de o fostă colegă, după ce a demisionat: „Dacă pică prompterul sau curentul, nu ştie ce să…”

Andreea Berecleanu, criticată aspru de o fostă colegă, după ce a demisionat: „Dacă pică prompterul sau curentul, nu ştie ce să…”

autor Negriu Elena
Data publicării: Data actualizării: 1,9K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2020/02/Andreea-Berecleanu-criticata-aspru-de-o-fosta-colega-dupa-ce-a-demisionat-„Daca-pica-prompterul-sau-curentul-nu-stie-ce-sa...”-1.jpeg

De curând, Andreea Berecleanu a anunțat că a demisionat și nu va mai prezenta buletinul de știri Observator, iar reacțiile celor din jur nu au întârziat să apară.

O fostă colegă a acesteia, Sorina Ruxandra Matei, o critică aspru pe contul său de Facebook, precizând care era, de fapt, rolul său în cadrul rubricii de știri.

Andreea Berecleanu, criticata aspru de o fosta colega, dupa ce a demisionat „Daca pica prompterul sau curentul, nu stie ce sa...” 2 in Stiri Mondene

„Berecleanca nu e jurnalistă, e prompteristă. Nu a fost niciodată jurnalistă. Nu a dat, nu a aflat niciodată, nicio știre. Niciodată.

Cu ştiri se ocupă jurnalistul. Berecleanca nu are de unde să ştie, că de asta nu s-a ocupat niciodată în ultimii 17 ani.

Andreea Berecleanu, criticata aspru de o fosta colega, dupa ce a demisionat „Daca pica prompterul sau curentul, nu stie ce sa...” 3 in Stiri Mondene

Berecleanu e o faţă obsedată de machiaj, care vine, citeşte prompterul şi pleacă la businessurile ei. Private. Dintotdeauna.

Businessuri care nu au legătură cu presa, dar în care e mişto să te foloseşti de calitatea de «jurnalist», ca şi-n emisiuni TV.

Mai cunosc eu mulţi care fac PR, afaceri şi care şi acum se prezintă fals jurnalişti, maculând meseria.

La Berecleanu, dacă pică prompterul sau curentul, nu ştie ce să zică şi nici ce să facă, s-a terminat”, a transmis Sorina Ruxandra Matei.

Aceasta a făcut și o comparație între Andreea Berecleanu și cea care îi va lua locul la Observator, Alessandra Stoicescu.

„Spre deosebire de muza Berecleanu, Sandra scrie ştiri, materiale, se implică. Sandra nici n-are nevoie de prompter.

Le ştiu pe amândouă din câmpul muncii, ca să zic aşa. Mulţi ani. Diferențele sunt uriaşe, huge, nici nu încap niciun fel comparaţii.

N-am nimic cu Berecleanu, dar ce e prea mult e… prea mult. Să nu jignim meseria şi profesia asta cu muze machiate, vax albina,

şi să ne împăunăm fals cu o profesie cu care nu am avut nicio legătură, dar ne lipim de ea doar că am citit un prompter mulţi ani, ne-am machiat şi gătit, ne-am văzut la TV

şi am devenit faţa unui jurnal de ştiri făcut şi muncit de alţii, tu neimplicându-te deloc,

şi când nu ne mai convine, băgăm în faţă o profesie cu care în realitate nu am avut tangenţă,

«milioaneleeee de oameni», «dragostee», love, love, love, respect, credibilitate, principii, social media, all that bullshit PR venite de fapt din forţa unei staţii, că mă enervez.

Faptele sunt fapte, realităţile realităţi. Deci pe infuzia de minciună PR, «tragedia» Berecleanu, ca să ştiţi adevărul:

Berecleanca, prompteristă, întotdeauna, jurnalist, never în ultimii 17 ani”, a adăugat Sorina Ruxandra Matei…

Sursa: ciao.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed