Home Stiri Andreea Berecleanu, despre siluetă: „Dieta este un stil de viață”

Andreea Berecleanu, despre siluetă: „Dieta este un stil de viață”

autor Negriu Elena
102 vizualizari

Andreea Berecleanu este considerată drept una dintre cele mai frumoase prezentatoare ale știrilor. Aceasta arată întotdeauna minunat, iar de curând a dezvăluit care este dieta cu ajutorul căreia se menține în formă.

Cu toate că pe data de 24 martie va împlini 44 de ani, Andreea Berecleanu arată extrem de bine și pare mult mai tânără decât vârsta din buletin, silueta sa fiind una de invidiat. Aceasta a încercat o mulțime de diete de-a lungul anilor, dar a mărturisit că două dintre acestea au fost eficiente în cazul său. Dietele care a recurs și de care a fost pe deplin mulțumită sunt dieta oloproteică și cea ketogenică.

„Eu nu prea dau sfaturi. Fiecare le ştie pe ale sale. Indiferent că vorbim despre femei, despre bărbaţi. Nu prea sunt secrete. Cred că trebuie să fie un echilibru. Dacă stau să vă răspund foarte sincer, pentru că altfel nici n-aş putea, aş spune că viaţa mea este foarte echilibrată. Mi-a plăcut acest echilibru. Asta nu înseamnă că nu sunt un om pasional. Lucrurile astea nu se bat cap în cap, nu sunt antagonice. Am încercat tot timpul să găsesc un echilibru alimentar. Ca toate femeile, am ţinut foarte multe diete. Pentru că avem acest tip de siluetă, clepsidră, în care probabil se regăsesc foarte românce, am căutat foarte multe şi am făcut dieta Beyonce, dieta daneză, dieta indiană, toate tipurile de diete. M-am regăsit foarte bine într–o dietă care e, de fapt, un stil de viață”, a spus Andreea Berecleanu într-o emisiune TV.

„Dieta este un stil de viață. Și anume, dacă se poate, să mâncăm mai puțin cantitativ, dacă se poate, cât mai puțin dulce, să folosim în loc de zahăr orice altceva și să mâncăm sănătos. Dieta oloproteică sau dieta ketogenică sunt dietele la care am recurs eu. Știți ce beau în fiecare dimineață? O cană cu apă caldă și ulei de cocos”, a adăugat aceasta.

Aceasta a rememorat informațiile prețioase despre alimentație pe care le-a aflat de la cunoscutul și regretatul medic dietetician Michel Montignac, atunci când l-a intervievat, în urmă cu mai bine de zece ani…

„În urmă cu aproximativ 10 – 12 ani, nu aş vrea să greşesc pentru că, între timp, omul s-a dus. Este vorba despre Michel Montignac. L-am cunoscut în Bucureşti, atunci când a venit şi i-am luat un interviu şi am fost fascinată de punctul lui de vedere şi de dietă. Chiar avea un principiu foarte interesant: nu caloriile sunt problema, cel puţin la femei, dar cred că şi la bărbaţi este valabil, ci poate viaţa sedentară şi mai ales influenţa hormonilor. Acolo este problema şi cred că toată lumea ar trebui să ţină cont de asta. Pentru că ne referim la hormonii unei fete de 15, 20 de ani sau femeia de 30, 40 sau 50 de ani. Dar şi bărbaţii”, a conchis superba brunetă.

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!