Home Stiri Andreea Berecleanu, prima reacție după ce a demisionat: „Nu voi accepta situații impuse”

Andreea Berecleanu, prima reacție după ce a demisionat: „Nu voi accepta situații impuse”

autor Negriu Elena
368 vizualizari

Andreea Berecleanu a demisionat de la Antena 1, locul său la pupitrul Observatorului de la ora 19:00 urmând a fi luat de către Alessandra Stoicescu.

Bruneta a scris un mesaj pe conturile sale de socializare prin intermediul căruia își explică gestul.

2

Andreea Berecleanu a punctat ideea că nu a acceptat să i se impună anumite lucruri, deoarece are o experiență vastă în jurnalism și nu se dezice de anumite principii.

„Am stat 17 ani în Antenă pentru că nu am fost constrânsă în vreun fel. Astăzi drumurile noastre se despart. Nu voi accepta situații impuse.

3

Sunt prezentator de știri de 27 de ani, sunt un jurnalist respectat atât de colegii de breaslă, cat și de către public tocmai pentru ca nu am dezamăgit, sunt un om corect și onest.

Pot sa dau și amănunte despre alegerea mea de a pleca, dar cred ca viața trebuie să-și urmeze cursul, la fel și profesia mea.

Voi fi alături milioanelor de oameni cu dragoste și respect mereu, sub diferite forme, și vă mulțumesc pentru toți acești ani.

Multi dintre voi, așa cum mi-ați spus oficial pe rețelele mele de Social Media sau în studiile de piață, dar și pe stradă, față în față, ma considerați un prieten al familiei dv. și un jurnalist cu credibilitate.

Ba, mai mult, aceia dintre dv care nu erați telespectatori ai postului de televiziune, ați ales Observatorul de dragul meu. Această încredere înseamnă enorm pentru mine.

Așa cum nu ma dezic de principiile mele, nu ma voi dezice nici de voi! Ne vom întâlni, cu siguranță!

Cu dragoste, a voastră, Andreea ❤️”, este mesajul pe care l-a scris Andreea Berecleanu pe conturile sale de socializare…

Sursa: wowbiz.ro

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies