Home Stiri Andreea Berecleanu recunoaște dacă regretă plecarea de la Antena 1

Andreea Berecleanu recunoaște dacă regretă plecarea de la Antena 1

autor Buinoschi Andreea
32 vizualizari

Au trecut doi ani de când Andreea Berecleanu a decis să plece de la Antena 1, locul ei fiind luat de către Alessandra Stoicescu. Acum, aceasta spune dacă regretă sau nu plecarea din trustul la care a lucrat atâția ani.

„Am stat 17 ani în Antena 1, pentru că nu am fost constrânsă în vreun fel. Astăzi, drumurile noastre se despart. Nu voi accepta situații impuse. Sunt prezentator de știri de 27 de ani, sunt un jurnalist respectat atât de colegii de breaslă, cât și de către public, tocmai pentru că nu am dezamăgit, sunt un om corect și onest. Pot să dau și amănunte despre alegerea mea de a pleca, dar cred că viața trebuie să-și urmeze cursul, la fel și profesia mea.

Voi fi alături milioanelor de oameni cu dragoste și respect mereu, sub diferite forme, și vă mulțumesc pentru toți acești ani! Mulți dintre voi, așa cum mi-ați spus oficial pe rețelele mele de Social Media sau în studiile de piață, dar și pe stradă, față în față, mă considerați un prieten al familiei dumneavoastră și un jurnalist cu credibilitate. Ba, mai mult, aceia dintre dumneavoastră, care nu erați telespectatori ai Antena 1, ați ales «Observatorul» de dragul meu. Această încredere înseamnă enorm pentru mine. Așa cum nu mă dezic de principiile mele, nu mă voi dezice nici de voi! Ne vom întâlni, cu siguranță. Cu dragoste, a voastră, Andreea”, scrisese aceasta la vremea respectivă.

„Omul sfințește locul în orice domeniu, iar telespectatorii simt asta. Cei care sunt obișnuiți cu imaginea de atâția ani, îți și scriu lucrul ăsta. Sunt colegi care-mi spun: «Am crescut cu cei de la televizor». Atunci când auzi, îți dai seama că au trecut atâția ani și e normal. În general, nu am regrete, fac în așa fel alegerile încât să nu am. Evident că exista o zonă de risc, dar alegerile mele sunt asumate întotdeauna”, a mărturisit recent prezentatoarea pentru cei de la playtech.ro…

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies