Home Stiri Andreea Berecleanu va reveni pe micile ecrane

Andreea Berecleanu va reveni pe micile ecrane

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 981 views 2 minute timp de citit

Anul acesta s-ar fi împlinit 17 ani de când Andreea Berecleanu lucra pentru Antena 1. Cu toate că avea o carieră de succes, iar oamenii adorau să o vadă pe micile ecrane, aceasta și-a dat demisia, în urmă cu zece luni. Vestea a fost un adevărat șoc pentru fanii săi, dar acum Andreea se va întoarce pe micile ecrane.

În a doua jumătate a lunii februarie, fosta prezentatoare de la Antena 1 își anunța fanii că pleacă de la postul de televiziune, deoarece simte că nu mai poate lucra acolo. La început, aceasta declara că este foarte mulțumită de locul ei de muncă, pentru că are foarte multă libertate.

După mai mulți ani, lucrurile s-au schimbat și, în cadrul unui interviu, a declarat că începuseră să i se impună multe lucruri, iar ceea ce se întâmpla nu mai era atât de corect ca la început. „Voi fi alaturi milioanelor de oameni cu dragoste si respect mereu, sub diferite forme, si va multumesc pentru toti acesti ani. Multi dintre voi, asa cum mi-ati spus oficial pe retelele mele de Social Media sau in studiile de piata, dar si pe strada, fata in fata, ma considerati un prieten al familiei dvs. si un jurnalist cu credibilitate”, a mărturisit aceasta.

Acum, circulă tot mai multe zvonuri conform cărora ar putea fi noua prezentatoare de știri a postului Prima TV. Cu toate acestea, Andreea nu a afirmat nimic până acum, dar le-a promis fanilor că îi va anunța imediat ce va semna un nou contract de angajare.

„Dar sa revin la ziua de azi. O astfel de decizie luata îți generează anumite stări emoționale însă pentru mine a fost important să văd ce simt a doua zi. M-am culcat la ora 3 dimineața pentru că erau prieteni care îmi scriau și voiau să afle ce s-a întâmplat, de fapt. Nu le venea să creadă. Cum m-am trezit dimineața? Zâmbind. Am primit mii de mesaje de la oameni de peste tot, prieteni sau necunoscuți, de toate vârstele, care mi-au spus că e important să îmi păstrez seninătatea din privire. Acel tip de energie este, de fapt, cel mai frumos gest al telespectatorilor după atâția ani, e o răsplată mai presus de orice, e iubirea pură și adevărată”, a mai adăugat Andreea Berecleanu…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies