HomeStiri Mondene Andreea Berecleanu vorbește despre căsnicia cu Andrei Zaharescu

Andreea Berecleanu vorbește despre căsnicia cu Andrei Zaharescu

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 1,5K views
Andreea Berecleanu vorbește despre căsnicia cu Andrei Zaharescu in Stiri Mondene

Andreea Berecleanu a fost invitata lui Damian Drăghici din cadrul podcast-ului acestuia. Prezentatoarea a vorbit despre căsnicia cu fostul ei soț, Andrei Zaharescu, dar și despre viața de mamă, fiind convinsă că nu a fost și nu este o mamă perfectă.

Andreea Berecleanu vorbește despre căsnicia cu Andrei Zaharescu in Stiri Mondene

„Ei (n.r. – copiii), mutându-se la un moment dat în sistem britanic, la doi ani de la divoț, am renunțat atunci la sistemul de stat. Lucrurile erau incerte acolo și se schimbau constant, m-am enervat, era noiembrie și i-am mutat. La un moment dat, am vrut să meargă la psihologul școlii să vadă dacă există vreo rană legată de divorț. Mi-a spus că nu, pentru că, practic, în momentul în care eu am divorțat, s-a produs ceva.

Andreea Berecleanu vorbește despre căsnicia cu Andrei Zaharescu in Stiri Mondene

Fostul meu soț a plecat din țară, deci contactul nu a mai fost fizic, doar telefonic, iar ei au trăit în noua familie formată din mine și Constantin. El nu și-a atribuit nicio secundă rolul de tată; nici atunci, nici acum, ci rolul de prieten foarte bun. Au trecut opt ani de atunci. Poate mai degrabă era vorba despre o gelozie a Evei raportată la fratele ei mai mic, mi-a zis psihologul atunci, dar nu altceva și nimic serios. A contat că au păstrat legătura cu tatăl lor.

Sunt lucruri speciale pentru mine. Sunt lucruri în continuă transformare. Copiii sunt prelungirea noastră în univers, așa se spune. Eva are aproape 20 de ani, Petru aproape 16. Sunt extrem de diferiți și totodată seamănă atât de mult. Sunt lucruri pe care numai mamele le văd. Și tații au rolul lor, dar sunt lucruri pe care numai o mamă le vede. (…)

Andreea Berecleanu vorbește despre căsnicia cu Andrei Zaharescu in Stiri Mondene

Am greșit ca mamă, cu siguranță. Nu pot să-ți dau un exemplu acum. Cu cât cresc copiii mei, cu atât am de învățat de la ei. Trebuie să fii deschis, receptiv. Eu i-am învățat să nu mintă. Eu detest minciuna și mă refer la minciuna gratuită. Uite că ei m-au învățat că și minciuna are rolul ei și să nu mai fac o tragedie din asta. Eu mă bucur de procesul ăsta și mă bucur că mă așteaptă alte învățături de la ei”, a spus aceasta în cadrul podcast-ului lui Damian Drăghici…

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed