Home Stiri Andreea Esca a fost escrocată! „Nu pot să înțeleg ce fel de oameni pot face asemenea mizerii cuiva”

Andreea Esca a fost escrocată! „Nu pot să înțeleg ce fel de oameni pot face asemenea mizerii cuiva”

autor Negriu Elena
310 vizualizari

Andreea Esca se confruntă, asemenea multor celebrități, de ceva vreme, cu o situație extrem de deranjantă și nu știe ce poate face pentru a putea scăpa. Cineva i-a furat identitatea pe Facebook și promovează în mod ilegal produse de slăbit, cum sunt ceaiurile sau pastilele, comunicând cu potențialii clienți în numele ei.

Cum a fost posibil acest lucru? Mai exact, persoana sau persoanele respective care stau în spatele conturilor false au furat pozele pe care Andreea Esca le postează pe conturile sale reale, fac reclamă anumitor produse destinate pierderii în greutate și încurajează fanii să le achiziționeze.

Imaginea Andreei Esca este puternic afectată de acest lucru, cu atât mai mult cu cât vedeta a declarat oficial că nu a folosit niciodată produse de slăbit, pierderea sa în greutate fiind datorată unei alimentații sănătoase, fără carbohidrați și dulciuri pe bază de zahăr, dar și sportului.

Îndrăgita prezentatoare TV a atras atenția asupra faptului că cineva i-a furat imaginea și de aceea îi încurajează pe cei care o apreciază să aibă grijă să nu se lase păcăliți, dezmințind faptul că ea ar promova produse pentru slăbit, precizând că nu a luat niciodată așa ceva și că este o știre falsă.

Aceasta este extrem de revoltată în legătură cu cei care fură imaginea persoanelor publice și profită de pe urma celebrității acestora păcălind oamenii.

„Văd pe Facebook o mulțime de postări despre mine care am nu știu ce afacere cu produse de slăbit! Și acum mă tot întreabă lumea despre asta! Este o știre falsă, o escrocherie, deci nu vă lăsați păcăliți!

Chiar și după zeci de ani de trăit în media, nu pot să înțeleg ce fel de oameni pot face asemenea mizerii cuiva, fără nicio jenă, teamă, bun-simț… Oare au și ei familii, copii, prieteni? Cât costă să n-ai niciun Dumnezeu?????”, a scris Andreea Esca pe pagina sa oficială de Facebook…

Sursa: ioana-cuzino.com

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies