Home Stiri Andreea Esca, disperată să îl cunoască pe Alexandre Eram, cel care i-a devenit soț. Iată ce a făcut aceasta pentru a-i atrage atenția!

Andreea Esca, disperată să îl cunoască pe Alexandre Eram, cel care i-a devenit soț. Iată ce a făcut aceasta pentru a-i atrage atenția!

autor Negriu Elena
286 vizualizari

Toată lumea îi cunoaște pe Andreea Esca și soțul său, Alexandre Eram, dar puțini sunt cei care știu cum s-au cunoscut cei doi.

2

Îndrăgita prezentatoare TV a acordat un interviu pentru revista Tango, unde a vorbit despre cum l-a cunoscut pe Alexandre Eram și a mărturisit ce a fost în stare să facă pentru a îi atrage atenția și a îl cuceri, precizând că, la acea vreme, bărbatul se afla într-o relație cu o altă femeie.

„Prima dată l-am văzut la o petrecere, la un restaurant pe malul lacului. L-am văzut printre oameni şi mi-a plăcut foarte mult. L-am văzut aşa de frumos şi am întrebat o prietenă cine este băiatul acesta.

Lavinia Sârbu, fosta soţie a lui Adrian Sârbu (n.r.: șeful postului Pro TV, la acea vreme), se ocupa de vestimentația noastră la Pro TV pe vremea aceea şi mi-a zis: «Știu eu, stă cu noi pe stradă, sacourile voastre le facem la fabrica unde lucrează el. Vrei să ţi-l prezint? Îl cheamă Alexandru». «Da», îi zic. L-a chemat şi am început să vorbim. Mi-a spus că e francez. El era directorul fabricii. Lucra acolo pentru că tatăl lui îl cunoștea pe omul care avea această fabrică…

I-am zis Laviniei ca data viitoare când se duce la fabrică, să îmi spună şi mie, că trebuie să merg neapărat. M-am dus la fabrică, m-am prefăcut interesată de tot ce e acolo, dar el nu m-a sunat. Ne-am mai dus o dată, tot degeaba… Apoi am auzit că pleacă în vacanţă şi am înţeles că era într-o relaţie.

Am văzut că nu reacționează în niciun fel, dar eu am mai încercat. Trecuse vara, eu mă mutasem într-o casă nouă şi zic: «Taci că îl sun acum şi îi spun că îmi trebuie uşă», că aveau şi uşi la fabrica aceea”, a declarat Andreea Esca.

„Mi-a trimis pe altcineva, n-a venit el, aşa că n-am rezolvat nici cu uşa. N-am rezolvat nici mergând la standul de baterii Fulmen pe care îl aveau la Saab, deşi m-am dus în fiecare zi să fac reportaje acolo… Ba chiar la stand, într-o zi, era şi cu fata aia cu care era el atunci… Era superbă, dar… ce să facem? I-am zis «Bună!» şi am plecat.

La un moment dat l-am invitat la jurnal. N-a venit, a zis că nu poate. Până la urmă, văzând că nu vrea şi nu vrea, a început să îmi iasă din cap. Mi se păruse că făcusem tot ce puteam să fac. Am lăsat undeva în spate proiectul şi mi-am văzut de viaţă…

Peste câteva luni, m-am dus la o petrecere la Vox Maris, cu prietenul meu care mă adusese la Soti… Cum stăteam noi la masă, pe cine văd? Pe el. Era cu un prieten! Când l-am văzut, a fost groaznic, s-a reactivat totul, că eu nu sunt în stare să abandonez! L-am văzut şi i-am zis că mi-a rămas dator, că nu a venit la jurnal.

«O să vin», a zis el. I-am spus eu când să vină şi am plecat. Dar în ziua aia nu a venit! Atunci am zis: «Gata!». Dar am primit un fax haios, cu un desen cu un om care îşi smulgea părul din cap şi în care scria că îi pare rău că nu a putut să ajungă.

Era chiar foarte haios scris. Şi a doua zi a venit după jurnal şi m-a aşteptat cu flori. Ne-am dus la un restaurant şi, gata, s-a rezolvat. Din ziua aceea am rămas împreună”, a mai povestit aceasta.

3

Andreea Esca și Alexandre Eram și-au unit destinele pe data de 29 aprilie 2000, în incinta Catedralei Sfântul Iosif din București, iar în calitate de nași i-au avut pe Ana și George Copos. La acea vreme, nunta lor a fost cel mai important eveniment din an, fiind considerată ca de basm…

Alexia, fiica lor cea mare, a venit pe lume după câteva luni, urmată de Aris, fiul care le-a întregit familia. Alexia are în prezent 18 ani, iar Aris, 15.

Sursa: anamariavasile.com

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies