Andreea Esca: „E important ca fiecare să își înțeleagă unul altuia pasiunea”

435

De curând, cunoscuta prezentatoare TV Andreea Esca a vorbit în cadrul unui interviu oferit unei reviste locale despre frumoasa familie pe care o are, şi nu numai. 

andreea-esca (1)

Despre importanţa copilăriei, artista este de părere că:

„Cred că e esențială copilăria. Am cunos­cut de-a lungul anilor foarte mulți oameni și am observat că toate ți se trag de-acolo. Că e de bine, că e de rău, de acolo vin toate. Indiferent cum ar fi, toată lumea își amintește cu drag de perioada copi­lăriei. Îți dau un exemplu: absolut toată lumea zice că cea mai bună mâncare e aia pe care o făcea mama acasă. Gustul acela îți rămâne întipărit toată viața. Eu și în ziua de azi când miroase a supă de tăiței îmi aduc aminte de bunicii mei de la Brașov. Bunica mea făcea tăiței de casă, avea chiar o mașină de făcut tăiței adusă din Ungaria. Mâncare de gutui îmi făcea bunica mea din București și întotdeau­na când mănânc mâncare de gutui mă gândesc la ea. Mama făcea o plăcintă cu iaurt, tort cu ananas și pișcoturi și niște găluște cu prune. Am mâncat într-o gră­madă de locuri găluște cu prune, dar nu sunt ca ale ei, orice ai face. Mama unei prietene din copilărie mi-a făcut la un moment dat niște găluște cu prune care se apropie cel mai mult de ale mamei. Așa că… mai mănânc de la ea.” (râde)

Despre vârsta copiilor săi şi ce fel de părinţi sunt ea şi soţul său, Alexander, aceasta a relatat:

„Alexia are 15 ani și Aris are 12. Cred că suntem amândoi un pic prea prieteni cu ei. Probabil ar trebui să fim mai fermi, măcar unul dintre noi, deși nu pot să spun că sunt chiar relaxată. Dar atât am reușit noi: o să vedem rezultatul peste niște ani.”

Despre carierele copiilor săi, Andreea a mărturisit următoarele:

„Deși Aris e foarte bun la matematică, cred că va fi un artist. E foarte bun la percuție și e un pic filosof așa, are niște teorii. Chiar cred că e un artist, deși el zice acum că vrea să fie acest mogul imobiliar, să cum­pere niște apartamente și să le vândă… mi-a prezentat el un plan de afaceri. Ale­xia, în schimb, ca orice fată la vârsta asta, face poze și le pune pe Instagram. A făcut dans sportiv mulți ani, a jucat într-un se­rial Disney din cadrul proiectului «I Love Violetta». E tot în zona asta de showbiz, dacă vrei, dar cred că până la urmă ea e destul de socotită și o să facă business. Ne întâlnim din nou peste zece ani dacă vrei și o să vedem atunci dacă am avut sau nu dreptate.”

Despre soţul său:

„E important ca fiecare să își înțeleagă unul altuia pasiunea. Eu nu cred că sunt chiar așa de «supportive» ca el.”

vedetele-din-romania-si-au-pus-in-valoare-picioarele-tonifiate-in-rochii-elegante-si-sexy-la-un-eveniment_4

Andreea-Esca

Surse foto: viva.ro; perfecte.ro; marianaromanica.ro…

loading...
Articolul precedentScleroza multipla
Articolul următorCântăreaţa Nico dezvăluie că nu are talent

Articol realizat de:

Elena Yvette este una dintre cele mai pasionate blogerițe, îi place să abordeze diferite subiecte, cum ar fi ultimele tendințe în materie de modă, cele mai noi știri mondene și multe altele. Descoperiți și voi viziunea unui blogger de calitate!