Andreea Esca face furori pe litoralul grecesc. Cum arată vedeta în costum de baie


275

Cunoscuta prezentatoare a știrilor de la Pro TV, Andreea Esca, în vârstă de 46 de ani, se relaxează în concediu cu familia sa pe litoralul grecesc.

Andreea Esca a postat recent contul său de Instagram o fotografie care i-a luat prin surprindere pe fani, deoarece nu sunt învățați să o vadă îmbrăcată diferit față de cum apare la TV sau la evenimentele mondene. Aceasta poartă rareori ținute sumare, iar acum a stârnit admirația tuturor, cu precădere a bărbaților, întrucât a apărut într-un costum de baie foarte sexy.

Aceasta are o siluetă demnă de invidiat, este mereu binedispusă, emană veselie și optimism oriunde se află, iar aprecierile nu s-au lăsat așteptate. Peste 13.300 de persoane au apreciat fotografia cu Andreea Esca în costumul de baie de culoare roșie, iar un număr mare de persoane i-au lăsat comentarii pozitive.

„Stimată doamnă, ești un model pentru mulți dintre noi, felicitări pentru tot ceea ce faci, pentru cariera minunată pe care ai clădit-o! Mult succes în continuare și o vacanță minunată!”, „Vacanță frumoasă! Grecia e minunată”, „Concediu plăcut să aveți, stimată doamnă!”, sunt doar câteva dintre comentariile pline de admirație pe care fanii i le-au lăsat îndrăgitei prezentatoare de la Pro TV.

În urmă cu ceva timp, Andreea Esca a vorbit despre secretul siluetei sale și a precizat faptul că nu are nicio operație estetică și nici nu este adepta acestor proceduri.

„Sportul e baza şi un pic de atenţie la mâncare nu strică. De asemenea, nu sunt adepta operațiilor estetice, nu mi-am făcut nici măcar o injecţie. Singura mea regulă este să fiu la ora 19:00 la pupitrul știrilor. Dar încerc să nu mănânc mult dulce, să evit pâinea, pastele, cartofii, mă rog, tot ce știm sigur că ne va aduce niște kilograme în plus…

Citește și:  Alexia Eram, fiica Andreei Esca, a lansat o piesă! Cum a reacționat Antonia

Fericirea este cea mai sigură cale către un look de invidiat. Din păcate însă nu vă pot da rețeta. Si atunci vă doresc să o găsiți, să știți că, dacă veți face, dacă veți trai lucruri care vă fac fericite, se va vedea. Si bonus: să faceți un pic de sport în limita timpului”, a declarat Andreea Esca, potrivit Libertatea.

Surse: unica.ro, libertatea.ro

loading...