Home Stiri Andreea Esca, mărturisiri uluitoare despre primul său iubit

Andreea Esca, mărturisiri uluitoare despre primul său iubit

autor Negriu Elena
643 vizualizari

Andreea Esca este, fără îndoială, una dintre cele mai apreciate persoane publice din România, atât datorită profesionalismului în carieră, cât și a familiei-model pe care o are.

2

Andreea Esca este căsătorită de 19 ani cu omul de afaceri Alexandre Eram și au împreună doi adolescenți: un băiat pe nume Aris, de 15 ani, și o fată în vârstă de 18 ani, Alexia. Puțină lume cunoaște însă faptul că primul iubit al celebrei prezentatoare TV a fost fiul lui Alexandru Arșinel, pe nume Bogdan, conform wowbiz.ro.

„Primul meu iubit a fost un coleg de liceu. Eu eram clasa a IX-a, iar el era clasa a XI-a. A fost o poveste foarte frumoasă, care a durat până la sfârșitul liceului”, a povestit Andreea Esca într-un interviu mai vechi.

„Îmi plăcea foarte mult pentru că era unul dintre cei mai buni baschetbaliști și pentru că dansa foarte bine. La petreceri era un adevarat spectacol. Dar, ca orice poveste din adolescență, are un sfârșit și fiecare a luat-o pe alt drum. A făcut Facultatea de Construcții și construiește lucruri frumoase în țară. S-a căsătorit, are și el doi copii. Este un om împlinit și îmi pare foarte bine pentru el”, adăugase aceasta în cadrul aceluiași interviu.

În cartea sa de memorii, Andreea Esca a făcut dezvăluiri uluitoare despre primul său iubit, fără să îi menționeze numele.

„Primul iubit nu se uită niciodată. Nu se poate să nu fi auzit asta măcar o dată. Amintirile mele mă leagă însă foarte strâns și de al doilea. Întâi de toate, să cădem de acord că vorbim despre același lucru: primul – adică primul cu care facem dragoste. (…) Sunt destule femei care trăiesc până la sfârșit alături de cel care a fost primul bărbat din viața lor și care nici nu s-au gândit vreodată să cunoască altul. Cred într-adevăr că prima dată trebuie să facem dragoste cu cineva despre care gândim că este alesul pentru totdeauna. Atât de mult să îl iubim. (…)

Eu, de exemplu, aveam obsesia asta. Îmi amintesc că eram îndrăgostită în adolescență de un bărbat care mi-a spus într-o zi, nu după mult timp de când ieșeam împreună, că nu se poate să mai fim prieteni dacă nu mă culc cu el. Mă iubește prea mult și nu mai rezistă să fim despărțiți de acest impediment…

Ei bine, cu toate că eram topită după el, am considerat că nu merită să fie primul, doar pentru că mi s-a părut anormal să nu mă poată iubi fără actul sexual. Eu credeam că dragostea este mai presus de așa ceva și l-am părăsit”, a scris frumoasa prezentatoare TV.

Sursa: wowbiz.ro

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies