Home Stiri Andreea Esca, o mamă model! „Cred că cele mai bune sfaturi pe care le-aș da oricui ar fi să facă un lucru cu pasiune, să aibă coloană vertebrală (…)”

Andreea Esca, o mamă model! „Cred că cele mai bune sfaturi pe care le-aș da oricui ar fi să facă un lucru cu pasiune, să aibă coloană vertebrală (…)”

autor Elena Yvette
177 vizualizari

Este o femeie de succes atât pe plan profesional, cât și în ceea ce privește familia. Andreea Esca este foarte apropiată de cei doi copii și, spre deosebire de alți părinți, prezentatoarea nu încearcă să-și determine copiii să facă ceea ce vrea ea.

andreea_esca_familie_1_iunie

Andreea Esca își dorește ca Alexia și Aris să-și aleagă singuri ceea ce vor să facă. „Am reacționat întotdeauna la fel atunci când a fost vorba de copiii mei, absolut normal, consider că atâta vreme cât ei sunt fericiți și mulțumiți, asta e important”, a povestit prezentatoarea știrilor Pro TV.

„Eu nu vreau ca Alexia să fie cum sunt eu, vreau să fie fericită cum e ea. Cred că cele mai bune sfaturi pe care le-aș da oricui ar fi să facă un lucru cu pasiune, să aibă coloană vertebrală, să muncească și să respecte munca sa și a celor din jur, să fie un om de echipă și să fie un om bun. E foarte important la sfârșitul zilei să fii împăcat cu tine”, a declarat, pentru Libertatea, Andreea Esca…

Și chiar dacă e foarte ocupată, Andreea Esca încearcă să se ocupe cât de mult poate de copiii ei. „Slavă Domnului, suntem foarte mulțumiți și foarte mândri de ei, au note bune la școală, nu ne fac probleme, sigur că există discuții așa cum cred că există în orice familie cu niște copii de vârstele acestea ( n.r. 19, respectiv 16 ani) dar sunt niște copii de care sunt foarte mândră. Aris cred că este mai preocupat de matematică și Alexia de franceză”, a adăugat ea.

 

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies