Andreea Mantea a lămurit problema burticii de gravidă: „E foarte rău! Foarte, foarte rău, nu e bine deloc!”

Share

Andreea Mantea a declarat, de curând, pe contul său de Instagram, că s-a îngrășat destul de mult în ultima vreme, dar nu are de gând să lase lucrurile așa, ci s-a apucat de slăbit, mergând la sală.

Andreea Mantea: „E foarte rău! Foarte, foarte rău, nu e bine deloc! Nu zic 47, cum era pe vremurile bune, dar măcar 50 sau 52, dar nu 66! Am luat 14 kg într-un an… ”

David: „Păi, nu mai mânca…”

Andreea Mantea: „Pe bune? El este aici să îmi ridice moralul. Nici tu nu mai mânca! El vorbea…”.

„Mami suferă de o boală autoimună și, de fiecare dată când se supără, mami se umflă vreo zece kilograme. Nu e reținere de apă. Dacă se liniștește, se dezumflă. La orice fel de emoție… Mă expun foarte mult, dar nu este problemă, că am haine de la S la L. Plec îmbrăcată în ceva și se întâmplă, pe parcursul zilei, să mă dezumflu și trebuie să dau jos L-ul și pun S. De la mine nu a plecat de la o problemă, de la vreo supărare acută, a plecat de la niște alergii pe care nu știam că le am, pe care le-am dobândit în urma nașterii acestui pui”, a spus Andreea Mantea, în urmă cu ceva timp, în cadrul emisiunii Teo Show.

„Am o afecțiune destul de urâțică ce nu o să dea înapoi niciodată, din contră, se dezvoltă. O pot stopa foarte greu, iar pentru tot restul vieții trebuie să iau nouă pastile pe zi, dimineața și seara. În total nouă! Zece, iartă-mă! Mă rog, sunt nouă, că una provoacă o somnolență fantastică și, pentru mine, sunt nouă, aia a zecea nu mă mai interesează. Am fost foarte cuminte vreo doi ani, după care m-am oprit.

E o listă de alimente care îmi e interzisă total, umblu cu acel pen de epinefrină în geantă și, din păcate, mi-am învățat și copilul să mi-l administreze. Atât de grav am ajuns, pentru că n-am fost în stare să mă opresc”, a spus Andreea Mantea în cadrul unei emisiuni televizate, conform celor de la cancan.ro…

Sursa

Sursa

Sursa


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news