HomeStiri Mondene Andreea Mantea a luat o decizie radicală în urma despărțirii neașteptate

Andreea Mantea a luat o decizie radicală în urma despărțirii neașteptate

autor Andreea Monica
Data publicării: Data actualizării: 946 views
Andreea Mantea a luat o decizie radicală în urma despărțirii neașteptate in Stiri Mondene

În urmă cu doar câteva săptămâni, Andreea Mantea a decis să pună punct relației de lungă durată pe care o avea. Vestea a luat prin surprindere pe toată lumea, deoarece prezentatoarea TV era extrem de discretă în ceea ce privește povestea de iubire pe care o trăia.

Acum, aceasta susține că a învățat o lecție extrem de importantă în ceea ce privește sectorul amoros și nu mai are de gând să repete anumite greșeli.

Andreea Mantea a luat o decizie radicală în urma despărțirii neașteptate in Stiri Mondene„Nu, după o vârstă, îți ridici atât de mult standardele. Ai de câștigat dacă nu mai placi pe nimeni, e mai bine așa. După o vârstă, nu e de ceea ce îți dorești, e de ceea ce îți aduce viața. (…) Pentru nimic în lume eu nu o să mai stau să-mi pierd timpul, timpul meu prețios, pentru ce?”, a spus aceasta, conform celor de la spynews.ro.

Andreea Mantea a luat o decizie radicală în urma despărțirii neașteptate in Stiri Mondene

Andreea Mantea a recunoscut că a fost implicată într-o relație toxică

Pe cât de discretă a fost în timpul în care forma un cuplu cu bărbatul misterios, pe atât de discretă este și după despărțire. Cu toate acestea, Andreea Mantea a făcut câteva afirmații despre motivul pentru care a pus capăt relației.

„Ultimul lucru toxic din viața mea pe care l-am eliminat avea ochi, respira, era OK. Avea și două mâini și două picioare. Dar nu mai puteam, era toxic.

Andreea Mantea a luat o decizie radicală în urma despărțirii neașteptate in Stiri MondeneCare este problema, extragem, intrăm în tot haosul și căutăm exact de ce am țipat, de ce simt ce simt, de ce îmi vine să plâng, care e motivul real, de unde a plecat totul și mă duc și caut acolo. Aia e o experiență, nu o poți numi relație sau căsnicie sau ceva frumos. Orice femeie are nevoie de o relație toxică la un moment dat, dacă e o femeie căreia îi place să simtă adrenalina, dar e o perioadă, după care zice «gata»!”, a spus Andreea Mantea pentru cei de la cancan.ro…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed