Andreea Mantea a luat o decizie radicală la început de an: „Neapărat, dar nu la modul acela dur”

Share

Andreea Mantea s-a decis să slăbească și nu stă pe gânduri. Prezentatoarea s-a apucat serios de treabă, mergând la sală și eliminând alimentele nesănătoase. Ținând cont că această suferă și de o boală autoimună, atenția pe care o acordă sănătății trebuie să fie și mai mare.

„Am stat și m-am gândit. Mi-am zis că trebuie să slăbesc neapărat, dar nu la modul acela dur, cu diete și așa mai departe. Nu! Vreau să încep să am un stil de viață mai sănătos, cel puțin din punct de vedere al alimentației. Aici este o mare problemă. Trebuie să fac, cumva, și să îmi transform viața cu totul, să am un stil de viață sănătos, pentru că, din păcate, este vârsta. Nu pot să mai fiu așa cum eram. Nu pot. Cei care mă cunosc știu că eu puteam să mănânc cinci cutii de pizza fără să se vadă. Eram foarte ok și eram invidiată atunci, ba chiar certată. Acum e altfel. Mă rog, amănunte.

Trebuie renunțat la zahăr, pâine, neapărat să introduc mai multe fibre pe care să le consum dimineața. După rău vine bine! Am încercat să vă împărtășesc aceste gânduri ale mele și sper să ajung la 52 de kilograme, chiar 50 și să rămân acolo. Am început deja de două zile să mănânc sănătos, să beau ceaiuri”, a spus vedeta Kanal D, conform celor de la cancan.ro.

„Mami suferă de o boală autoimună și, de fiecare dată când se supără, mami se umflă vreo zece kilograme. Nu e reținere de apă. Dacă se liniștește, se dezumflă. La orice fel de emoție…

Mă expun foarte mult, dar nu este problemă, că am haine de la S la L. Plec îmbrăcată în ceva și se întâmplă, pe parcursul zilei, să mă dezumflu și trebuie să dau jos L-ul și pun S. De la mine nu a plecat de la o problemă, de la vreo supărare acută, a plecat de la niște alergii pe care nu știam că le am, pe care le-am dobândit în urma nașterii acestui pui”, a spus Andreea Mantea, în urmă cu ceva timp, în cadrul emisiunii Teo Show.

Sursa

Sursa


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news